Plan uke 45

Denne uka har vært en god blanding av ute- og inneaktiviteter. Flere nye leker som fjernstyrt Rally og hanekamp, men også noen gamle slagere som bl.a. skogskanonball, fotball i bingen og danseleken.

Kommende uke er det oppstart av svømmekurset, som det var en helt enorm pågang på. Det ble fulltegnet med engang. Vi håper å få til flere svømmekurs med de andre nivåene og evt. flere på nivå 2 også, men det kommer vi tilbake til.

Til uka ser vi også frem til å stå på skøyter igjen. På fredag er vi helt sikre på at isen er klar, så da blir det skøyter. Husk det anbefales å levere utstyret i garderobene en av dagene før i forbindelse med henting.

Andre høydepunkter kommende uke er bl.a. hoppeputa, klatring og hanekamp, innebandy og ikke minst flere nye leker; beveg deg som og sau og jerv.

Vi har problemer med å laste opp filer på nettsiden, så får ikke lastet opp planen. Satser på at problemet blir løst på mandag, men sender dere alle planen som bilde på mail og henger den opp i garderobene. Også legger jeg den ut her så fort det går. Dere finner den også i kommentarfeltet på siste innlegget på facebooksiden vår.

På mandag er planen følgende:

  Inne: Konnerudhallen
  -Innebandy (utgikk forrige uke)  
-Stein-saks-papir stafett  
-Beveg deg som  
-Sau og jerv

Tirsdagen skal vi også være inne i hallen.

Viktig info!

  1. Det vil fremover være mye anleggstrafikk mellom Konnerudsenteret og parkeringen ovenfor Konnerudhallen pga byggearbeid i forbindelse med nye leiligheter. Dette gjør også at kapasiteten på parkeringsplassen ovenfor hallen blir mindre. Vi oppfordrer derfor om at man parkerer på parkeringsplassen ved kuntsgresset nedenfor hallen når man henter.
  2. Veldig viktig at dere sender melding til IFO tlf 986 23 030 hvis ditt barn ikke skal på IFO. Gjerne så tidlig som mulig. Fordi logistikken planlegges nøye og krever mange voksne. Husk å skriv dag f.eks skal ikke i morgen, mandag på IFO.
  3. Når dere henter deres barn i hallen eller ditt barn går hjem må dere/de gå inn i kafeteriaen for å bli krysset ut. Dette fordi vi alltid må ha kontroll på hvem som er på IFO.
  4. Husk at alle beskjeder i forbindelse med henting eller at ditt barn skal gå hjem f.eks kl.15:30 må i gjennom IFO tlf: 986 23 030 og IKKE private klokker eller tlf.
  5. Husk å merke alt av klær, innesko og flaske som blir brukt på IFO. Det gjør alt så mye lettere når ting blir glemt igjen 

I IFO sekken bør man ha et par innesko, skift som bl.a. sokker og joggebukse og en allværsjakke i tillegg til drikkeflaske med navn. Det begynner å bli kaldere og ikke minst våtere nå, så se over at det ligger noe varmt tøy der også.