Plan uke 44 + bilder

Vi har i dag avsluttet uka med skikkelig Halloween stemning også håper jeg ingen har blitt for skremte 🙂 Det har vært Halloweenmat, en litt spesiell saft, film, finne voksne i hallen og ikke minst godteripose for anledningen til alle barna. Så håper jeg å se mange av dere søndag kveld under Halloween. Se egen mail for mer info 🙂

Men vi har ikke bare hatt kos denne uka men også flere innholdsrike aktiviteter som bl.a. skogskanonball. Planen for kommende uke finner dere under bildene!

Skogskanonball, norsk kanonball med to lag bare i skogen. Noe som gir naturlige gjemmesteder og hindringer.
Alfabetleken som ble avsluttet med at de skulle skrive IFO sammen 🙂
Halloweenmat på gang med ormer og mumipølser 🙂
Mumiøvelser
Etter litt Halloweenaktiviteter måtte vi for anledningen gi de litt Halloweengodteri!

Kommende uke fortsetter med en god blanding av ute- og inneaktiviteter nå mens vær og føre er bra. Vi starter uka med flere nye aktiviteter, før det går over i mer tradisjonsrike aktiviteter og leker. Fra uke 45 håper vi at kunstisen blir klar og at vi kan sette i gang med skøyter. Så dere kan bare begynne å finne frem skøyteutstyret 🙂

Viktig info!

  1. Det vil fremover være mye anleggstrafikk mellom Konnerudsenteret og parkeringen ovenfor Konnerudhallen pga byggearbeid i forbindelse med nye leiligheter. Dette gjør også at kapasiteten på parkeringsplassen ovenfor hallen blir mindre. Vi oppfordrer derfor om at man parkerer på parkeringsplassen ved kuntsgresset nedenfor hallen når man henter.
  2. Veldig viktig at dere sender melding til IFO tlf 986 23 030 hvis ditt barn ikke skal på IFO. Gjerne så tidlig som mulig. Fordi logistikken planlegges nøye og krever mange voksne. Husk å skriv dag f.eks skal ikke i morgen, mandag på IFO.
  3. Når dere henter deres barn i hallen eller ditt barn går hjem må dere/de gå inn i kafeteriaen for å bli krysset ut. Dette fordi vi alltid må ha kontroll på hvem som er på IFO.
  4. Husk at alle beskjeder i forbindelse med henting eller at ditt barn skal gå hjem f.eks kl.15:30 må i gjennom IFO tlf: 986 23 030 og IKKE private klokker eller tlf.
  5. Husk å merke alt av klær, innesko og flaske som blir brukt på IFO. Det gjør alt så mye lettere når ting blir glemt igjen 

I IFO sekken bør man ha et par innesko, skift som bl.a. sokker og joggebukse og en allværsjakke i tillegg til drikkeflaske med navn. Det begynner å bli kaldere og ikke minst våtere nå, så se over at det ligger noe varmt tøy der også.