Plan uke 41

En flott høstferieuke er plutselig over og nå er det tilbake til hverdagen og “vanlig IFO” igjen. Vi har jo hatt to kurs gående før høstferien og vi jobber stadig med nye kurs, men den kommende uka blir en kursfri uke. Siden det er meldt såpass bra vær til uka kommer vi til å være mye ute, men vi skal ha en skikkelig innedag også med turn og hoppepute også 🙂 Blir også en del nye aktiviteter og leker som vi ikke har hatt på lenge som bowling, pokemontrener og eksplosivitet og spenst. Vi ser også frem til klassiske populære aktiviteter som capture the flag og fotball i bingen.

Fra aktivitetsdagen på klubbhuset i høstferien hvor alle barna fikk hvert sitt aktivitetskort med en rekke aktiviteter. Alle disse måtte utføres også fikk de krysset av bestått under hver aktivitet fra voksen. Det ga barna ekstra boost og motivasjon, samt mestringsfølelse.

Leksehjelp på IFO

På IFO tilbyr vi leksehjelp hver mandag-torsdag fra kl.15:30. Som vil si at etter aktivitet tilbyr vi leksehjelp til de barna som ønsker dette gjennom å stå på en leksehjelp liste. Etter aktivitet minner vi disse barna på at de skal gjøre lekser og hjelper de med leksene inne i kafeteriaen eller på kjøkkenet for de som vil sitte alene/små grupper. For å stå på leksehjelp lista sier dere i fra på mail til meg; ronny@konnerud.no eller til Camilla i forbindelse med henting.

Viktig info!

  1. Veldig viktig at dere sender melding til IFO tlf 986 23 030 hvis ditt barn ikke skal på IFO. Gjerne så tidlig som mulig. Fordi logistikken planlegges nøye og krever mange voksne.
  2. Når dere henter deres barn i hallen eller ditt barn går hjem må dere/de gå inn i kafeteriaen for å bli krysset ut. Dette fordi vi alltid må ha kontroll på hvem som er på IFO.
  3. Husk at alle beskjeder i forbindelse med henting eller at ditt barn skal gå hjem f.eks kl.15:30 må i gjennom IFO tlf: 986 23 030 og IKKE private klokker eller tlf.
  4. Husk å merke alt av klær, innesko og flaske som blir brukt på IFO. Det gjør alt så mye lettere når ting blir glemt igjen 

I IFO sekken bør man ha et par innesko, skift som bl.a. sokker og joggebukse og en allværsjakke i tillegg til drikkeflaske med navn. Det begynner å bli kaldere og ikke minst våtere nå, så se over at det ligger noe varmt tøy der også.