Påmelding og info høstferien

Høstferien nærmer seg med stormskritt. Planen er å være veldig mye ute og gå minst to lange skogturer. Evt. regn stopper ikke oss fra å være ute, men vi ser an litt nærmere når det gjelder turer. En tur til Blektjern skal vi få til også kan det bli tur til Risdalstårnet også. Det  som er sikkert er at det vil bli hjuldager med sykkel, sparkesykkel og rulleski. Og en egen turneringsdag inne i hallen. På mandag er det aktivitetsdag for eldre i hallen og i området rundt som IFO vil være en del av, mens tirsdagen skal vi utgangspunktet på tur.

Detaljert plan for høstferien kommer utover uka slik at vi kan planlegge ut i fra været.

For at det skal bli et best mulig opplegg i høstferien og riktig bemanning må vi få en oversikt over hvor mange barn som kommer. Så husk påmelding.

Åpningstider: kl.07:45 – 16:45.

Husk senest oppmøte er kl.09:45! Merk! Tidligst henting er i utgangspunktet kl.14:30, men enkelte dager nå vi skal på tur kan bli til at vi ikke er tilbake før ca.kl.15. Dette vil stå spesifikt når planen kommer.

Påmelding:

De som har full IFO-plass eller skal være på IFO like mange dager som de vanligvis har plass melder seg på ved å trykke her, også velger man antall dager man har IFO -plass og huker av for hvilken dager man skal på IFO.

Påmeldingsfrist:

Påmeldingen må være inne senest tirsdag 28. sept. kl.11, slik at vi får planlagt høstferien best mulig med antall ansatte og opplegget.

Kjøpe ekstra dager?

De som skal være der flere dager enn de vanligvis har plass, MÅ kjøpe ekstra dager i høstferien. Hvis det er tilfelle sender dere mail til ronny@konnerud.no hvilken ekstra dag(er) det gjelder også tar vi det derfra. Det vil være snakk om 150 kr. ekstra pr. dag.

Fra tidligere høstferie hvor vi spilte skogskanonball ved Risdalstårnet