Plan uke 39

Nå står siste uka før høstferien for tur. Det er siste gang og avslutning for både golf- og håndballkurset. Hvor det på golfkurset muligens blir noen på hull på den ordentlige golfbanen og på håndballkurset venter en minihåndballturnering. Men det er ikke bare for de som er på kurs det blir spennende aktiviteter til uka. For kommende uke blir det bl.a. en egen balansedag på IFO hvor vi tar frem mye spennende utstyr. Vi skal også prøve oss på litt frisbeegolf og capture the flag med mye mer.

Merk! Påmelding og info om høstferien finner dere her.

Fra mandag når barna kunne velge mellom tre aktiviteter var det mange som valgte fotball i bingen
Brassespark på tjukkas var det veldig mange som syntes var gøy å prøve

Leksehjelp på IFO

På IFO tilbyr vi leksehjelp hver mandag-torsdag fra kl.15:30. Som vil si at etter aktivitet tilbyr vi leksehjelp til de barna som ønsker dette gjennom å stå på en leksehjelp liste. Etter aktivitet minner vi disse barna på at de skal gjøre lekser og hjelper de med leksene inne i kafeteriaen eller på kjøkkenet for de som vil sitte alene/små grupper. For å stå på leksehjelp lista sier dere i fra på mail til meg; ronny@konnerud.no eller til Camilla i forbindelse med henting.

Viktig info!

  1. Veldig viktig at dere sender melding til IFO tlf 986 23 030 hvis ditt barn ikke skal på IFO. Gjerne så tidlig som mulig. Fordi logistikken planlegges nøye og krever mange voksne.
  2. Når dere henter deres barn i hallen eller ditt barn går hjem må dere/de gå inn i kafeteriaen for å bli krysset ut. Dette fordi vi alltid må ha kontroll på hvem som er på IFO.
  3. Husk at alle beskjeder i forbindelse med henting eller at ditt barn skal gå hjem f.eks kl.15:30 må i gjennom IFO tlf: 986 23 030 og IKKE private klokker eller tlf.
  4. Husk å merke alt av klær, innesko og flaske som blir brukt på IFO. Det gjør alt så mye lettere når ting blir glemt igjen 

I IFO sekken bør man ha et par innesko, skift som bl.a. sokker og joggebukse og en allværsjakke i tillegg til drikkeflaske med navn. Det begynner å bli kaldere og ikke minst våtere nå, så se over at det ligger noe varmt tøy der også.