Plan uke 38

Høsten er nå i anmarsj. Fra å ha vært veldig mye ute siden oppstart etter sommeren vil vi nå gå gradvis over til mer aktivitet inne i Konnerudhallen.

Denne uka var det oppstart av golfkurset på Imjelt. Ansvarlige for kurset har sagt at oppstarten har vært meget god og at de allerede har utviklet seg. Håndballkurset har denne uka hatt fokus på bl.a. kast og mottak, som vi ser på bildet nedenfor.

Håndballkurset del 2 av 4
Servering av varmmat på IFO og avslapping før resten av barna kom senere

Kommende uke fortsetter vi med både golf- og håndballkurset. Men det blir også mange andre spennende aktiviteter som turn med ringer og trampett, byggmester bob, friidrett, ulike ballspill, danseleken, strategiaktiviteten 3 på rad stafett og ikke minst øve på brassespark på tjukkas (se bilde).

Fra en tidligere gang med brassespark på Tjukkas

Leksehjelp på IFO

På IFO tilbyr vi leksehjelp hver mandag-torsdag fra kl.15:30. Som vil si at etter aktivitet tilbyr vi leksehjelp til de barna som ønsker dette gjennom å stå på en leksehjelp liste. Etter aktivitet minner vi disse barna på at de skal gjøre lekser og hjelper de med leksene inne i kafeteriaen eller på kjøkkenet for de som vil sitte alene/små grupper. For å stå på leksehjelp lista sier dere i fra på mail til meg; ronny@konnerud.no eller til Camilla i forbindelse med henting.

Viktig info!

  1. Veldig viktig at dere sender melding til IFO tlf 986 23 030 hvis ditt barn ikke skal på IFO. Gjerne så tidlig som mulig. Fordi logistikken planlegges nøye og krever mange voksne.
  2. Når dere henter deres barn i hallen eller ditt barn går hjem må dere/de gå inn i kafeteriaen for å bli krysset ut. Dette fordi vi alltid må ha kontroll på hvem som er på IFO.
  3. Husk at alle beskjeder i forbindelse med henting eller at ditt barn skal gå hjem f.eks kl.15:30 må i gjennom IFO tlf: 986 23 030 og IKKE private klokker eller tlf.
  4. Husk å merke alt av klær, innesko og flaske som blir brukt på IFO. Det gjør alt så mye lettere når ting blir glemt igjen 

I IFO sekken bør man ha et par innesko, skift som bl.a. sokker og joggebukse og en allværsjakke i tillegg til drikkeflaske med navn. Det begynner å bli kaldere nå, så se over at det ligger noe varmt tøy der også.