Plan uke 37

Vi kan se tilbake på en flott uke med bl.a. oppstart av håndballkurset som fikk en god start. Andre høydepunkter denne uka har bl.a. vært stigespillet med ekte stiger, flaggleken capture the flag og danseleken.

IFO flyttes mandag!

IFO flyttes mandag 13. sept. til klubbhuset pga. stortingsvalget. Henting på ettermiddagen foregår på klubbhuset. Adressen: Jarlsbergsveien 121, 3032 Drammen.

Til uka blir det hele to kurs på IFO for nå setter vi i gang med golfkurset på meget kort varsel med allerede oppstart på tirsdag og påmeldingsfrist i morgen mandag 13. september. Trykk for å lese mer om golfkurset. (golfkurset er nå fulltegnet) Mer om neste uke under bildene fra denne uka.

Oppstart av håndballkurset holdt av instruktørene Lincy og Ronja
Å prøve seg på stigespillet var en meget artig opplevelse. Det var mange som var spente når de nærmet seg de lange stigene 🙂

Til uka blir det mange dager med kurs, men vi ser også frem til en del friidrett, mye ballaktiviteter som både norsk og dansk kanonball med en vri, kortleken m.mer.

Leksehjelp på IFO

På IFO tilbyr vi leksehjelp hver mandag-torsdag fra kl.15:30. Som vil si at etter aktivitet tilbyr vi leksehjelp til de barna som ønsker dette gjennom å stå på en leksehjelp liste. Etter aktivitet minner vi disse barna på at de skal gjøre lekser og hjelper de med leksene inne i kafeteriaen eller på kjøkkenet for de som vil sitte alene/små grupper. For å stå på leksehjelp lista sier dere i fra på mail til meg; ronny@konnerud.no eller til Camilla i forbindelse med henting.

Viktig info!

  1. Veldig viktig at dere sender melding til IFO tlf 986 23 030 hvis ditt barn ikke skal på IFO. Gjerne så tidlig som mulig. Fordi logistikken planlegges nøye og krever mange voksne.
  2. Når dere henter deres barn i hallen eller ditt barn går hjem må dere/de gå inn i kafeteriaen for å bli krysset ut. Dette fordi vi alltid må ha kontroll på hvem som er på IFO.
  3. Husk at alle beskjeder i forbindelse med henting eller at ditt barn skal gå hjem f.eks kl.15:30 må i gjennom IFO tlf: 986 23 030 og IKKE private klokker eller tlf.
  4. Husk å merke alt av klær, innesko og flaske som blir brukt på IFO. Det gjør alt så mye lettere når ting blir glemt igjen 

I IFO sekken bør man ha et par innesko, litt skift og en allværsjakke i tillegg til drikkeflaske med navn.