Plan uke 36

Til uka ser vi veldig frem til å sette i gang med kurs på IFO igjen for første gang siden i fjor høst. Kursene hvor barna får muligheten til å utvikle seg og prøve nye idretter er noe vi alltid har fått mange gode tilbakemeldinger på. Husk til uka og på kursene fremover; til alle kurs er det egen påmelding, som betyr at for å være med på kursene må man sende mail til ronny@konnerud.no. Trykk for mer info og påmelding til håndballkurset.

Andre høydepunkter kommende uke er; stigespillet med ekte stiger, friidrett, hungry games, capture the flag og en rekke andre ballspill m. mer.

Se viktig info under bildene!

Se bilder fra uke 35:

Innebandy
Norsk kanonball med borger som er en av de aller mest populære aktivitetene på IFO
Pil og bue hvor barn i alle aldre imponerte stort
Grilling og hygge ved Hammerdammen var en fin avslutning på uka på fredag

Viktig info!

  1. Veldig viktig at dere sender melding til IFO tlf 986 23 030 hvis ditt barn ikke skal på IFO. Gjerne så tidlig som mulig. Fordi logistikken planlegges nøye og krever mange voksne.
  2. Når dere henter deres barn i hallen eller ditt barn går hjem må dere/de gå inn i kafeteriaen for å bli krysset ut. Dette fordi vi alltid må ha kontroll på hvem som er på IFO.
  3. Husk at alle beskjeder i forbindelse med henting eller at ditt barn skal gå hjem f.eks kl.15:30 må i gjennom IFO tlf: 986 23 030 og IKKE private klokker eller tlf.
  4. Husk å merke alt av klær, innesko og flaske som blir brukt på IFO. Det gjør alt så mye lettere når ting blir glemt igjen 

I IFO sekken bør man ha et par innesko, litt skift og en allværsjakke i tillegg til drikkeflaske med navn.