Plan uke 34

Nå er vi godt i gang med vanlig IFO som innebærer henting på barneskolene og aktiviteter etter lunsj. Det har vært en utrolig bra start og både barn og foreldre skal ha skryt for hvor bra alt har gått i denne skolestartuka 🙂

Til uka vil vi legge opp til veldig mange forskjellige aktiviteter på IFO, men vi kommer til å være ute alle dager utenom torsdag. Barna vil bortimot hver dag rullere mellom aktivitetene i fire mindre grupper.

IFO flyttes til klubbhuset fredag!

Viktig info! IFO flyttes til klubbhuset fredag 27.august pga. et stort arrangement i Konnerudhallen, som betyr at henting på fredag ettermiddag foregår på klubbhuset. Hvor er klubbhuset? Det ligger ved Kjeldaas Arena og adressen er Jarlsbergveien 121, 3032 Drammen. Merk! Vi tar ikke med IFO-sekkene ned til klubbhuset fra hallen for denne ene dagen.

Kortleken med fire lag en lek som skaper stort engasjement og god team spirit. Barn fra hvert sitt lag skal finne f.eks. alle “Spar kortene” som ligger opp ned og legge de i rekkefølge. Noen tvister underveis også 🙂

Viktig info!

  1. Nå som vi har begynt med henting på skolen er det veldig viktig at dere sender melding til IFO tlf 986 23 030 hvis ditt barn ikke skal på IFO.
  2. Når dere henter deres barn i hallen eller ditt barn går hjem må dere/de gå inn i kafeteriaen for å bli krysset ut. Dette fordi vi alltid må ha kontroll på hvem som er på IFO.
  3. Husk å merke alt av klær, innesko og flaske som blir brukt på IFO. Det gjør alt så mye lettere når ting blir glemt igjen 🙂

I IFO sekken bør man ha et par innesko, litt skift og en allværsjakke i tillegg til drikkeflaske med navn.