Plan uke 33

Denne uka har vi vært bl.a. på to skogturer hvor en av de gikk helt til Haukåsutsikten med et stopp innom gruva ved Hammerdammen. En av de andre høydepunktene denne uka har vært stor apparatsisten og IFO eliteserien som du kan se video fra ved å trykke her.

Ved Haukåsutsikten hvor barna nøt en etterlengtet lunsj etter å ha gått fra Konnerudhallen via gruva på Hammerdammen.

Nå er det tid for skolestart og fra onsdag av blir det vanlig IFO med kun ettermiddagene i hallen og i området rundt. Men først blir det sommerferie IFO mandag og tirsdag hvor det bl.a. blir tur til Blektjern på tirsdag. Da vil vi ikke være tilbake før ca.kl.14:45-15. Til uka blir det mye forskjellige leker og ballspill.

Litt praktisk IFO info fra skolestart onsdag og fremover:

Henting på skolen foregår ved at barna kommer direkte til oppmøtestedet, hvor de blir møtt av IFO-ansatte som krysser barna inn. Husk å si til ditt barn at de må gå til oppmøtestedet rett etter at de er ferdig på skolen!

Oppmøtestedene ved henting:

Konnerud skole: Den øvre porten ved fretexkontainerne

Vestbygda skole: I bunnen av bakken ved “strømhuset e.l” like ved bekken. (Der alle barna fra Vestbygda må passere når de skal hjem fra skolen). Når de blir hentet med maxi taxi tar vi det med over veien hvor maxi taxien venter.

Hallermoen skole: Ved søppelskuret like ved parkeringen.

Viktig info!

  1. Nå som vi begynner med henting på skolen er det veldig viktig at dere sender melding til IFO tlf 986 23 030 hvis ditt barn ikke skal på IFO.
  2. Når dere henter deres barn i hallen eller ditt barn går hjem må dere/de gå inn i kafeteriaen for å bli krysset ut. Dette fordi vi alltid må ha kontroll på hvem som er på IFO.

I IFO sekken bør man ha et par innesko, litt skift og en allværsjakke i tillegg til drikkeflaske med navn.

Veldig stort trykk på mailen vår om dagen, så hvis det er noe som haster å få svart på ikke nøl med å ringe eller sende sms til 91674173.