Plan uke 32 – sommerferien

Da var vi i gang på IFO igjen og det har vært en utrolig flott første uke med mange nye og ikke minst motiverte og aktive barn. Det var denne uka (31) et ekstra OL-fokus med to IFO Sommer-OL både utendørs og innendørs. Andre høydepunkter var naturlig nok den populære hoppeputa, egen hjuldag hvor barn hadde med sykkel, sparkesykkel, skateboard m.mer. og tur til gapahuken ved Gråstein. Se planen for uka under bildet!

IFO Sommer-OL hvor lengde og spyd var en av flere øvelser

Til uka ser vi frem til å ta i mot nye barn på IFO og se igjen de tidligere etter ferien. Av høydepunkter kommende uke ser vi frem til to turdager til Haukås og Drammens geografiske midtpunkt, fotballturneringen “IFO Eliteserien” og andre aktiviteter i hallen som stor apparatsisten med ulike roller.

Trykk her for all annen info om sommerferieukene på IFO!

Veldig stort trykk på mailen vår om dagen, så hvis det er noe som haster å få svart på ikke nøl med å ringe eller sende sms til 91674173.