Plan uke 31 – sommerferien

Vi på IFO gleder oss stort til å komme i gang med aktivitet sammen med barna igjen. I disse OL-tider er vi naturlig nok i skikkelig OL-modus og har ikke bare en IFO Sommer-OL, men to stk. En med utendørsvariant og en innendørsvariant som vil foregå onsdag og fredag. Når vi kobler av i lunsjen f.eks. vil det også bli litt ekte OL på storskjerm, så barna ser og blir inspirert til våre egne Sommer-OL leker.

Andre høydepunkter kommende uke blir torsdagens hjuldag på IFO, hvor alle barna tar med enten sykkel, sparkesykkel eller noe med hjul på. Se planen under for mer info og husk hjelm!!! Merk! Utstyr kan leveres en av dagene før hvis ønskelig.

Trykk her for all annen info om sommerferieukene på IFO! ( + påmelding til de andre ukene hvis det er gjort enda)

Veldig stort trykk på mailen vår om dagen, så hvis det er noe som haster å få svart på ikke nøl med å ringe eller sende sms til 91674173