Påmelding og info sommerferie uke 31, 32 og 33

Først velkommen til et nytt IFO år både til nye og de som har gått på IFO tidligere. Håper alle har hatt en kjempefin sommerferie. Detaljert plan for uke 31 (og de andre ukene) kommer ca. 3-4 dager før hver uke.

Nå er det igjen tid for den fine tiden med sommerferieuker på IFO, hvor vi kommer til å dra på mange innholdsrike turer rundt på Konnerud i et nydelig vær. Vi gleder oss allerede. Det vil bli mye grilling og annen hygge i tillegg til mange idretts- og friluftsaktiviteter. IFO Sommer-OL (uke 31) skal selvsagt også arrangeres i disse OL-tider.

Åpningstider: 07:45 – 16:45. Senest oppmøte kl.09:45. Spesielt viktig når vi skal på tur for da går vi kl.09:45!

Påmelding:

Alle som går på IFO må si i fra om de skal eller ikke de 2,5 ukene i sommerferien (august) før skolestart onsdag 18. august. Påmeldingen må være sendt inn senest onsdag 28. juli kl. 23:59 for å være sikret plass. Husk! Skal du ikke på IFO hele uke 31,32 og 33 skal du også fylle ut påmeldingsskjema å trykke «skal ikke».

Merk! Viktig at man ikke bare melder seg på for det handler veldig om hvordan vi skal bemanne også kan det gå utover opplegget.

Trykk for påmelding sommerferien uke 31, 32 og 33

Plan for uke 31, 32 og halve uke 33:

De 2,5 ukene før skolestart blir det mange turer til ulike knutepunkter på Konnerud som bl.a. Blektjern, gapahuken ved Gråstein og Risdalstårnet, IFO Sommer-OL, IFO-eliteserien, Hjuldag hvor man tar med sykkel eller sparkesykkel, hoppepute og friluftsingeniør. Det blir også mange andre aktiviteter og idretter. Detaljert plan kommer ca. 3-4 dager før hver uke! Dette fordi da kan vi planlegge bedre ut i fra været. Det eneste som er sikkert er at første åpningsdag mandag 2. august vil det ikke bli noe tur. Da blir det velkomstleker og aktiviteter i nærområdet da det er mange nye barn og lenge siden IFO har vært åpent.

Den populære vannpumpa ved Blektjern hvor vi har tilgang på kaldt drikkevann

Mat og drikke:

Barna får hver dag tilbudt frokost i form av havregrøt (også brød og knekkebrød). Vi vil enkelte dager også servere lunsj i form av to pølser hver. De fleste av dagene vi er på tur. Vi vil i tillegg servere vanlig brødmat + knekkebrød som vanlig de dagene vi ikke griller (og til de som ikke vil ha pølser). Husk derimot at alle barn har med egen drikkeflaske og solkrem! Når vi er på tur vil det være lov for barna å ha med litt egen snacks i sekken i form av sjokolade, god drikke osv. Kort oppsummert vi serverer frokost og lunsj 🙂

Ipad:

Det har i massevis av år vært lov å ha med seg iPad eller annet spill-utstyr i feriene på IFO siden vi holder åpent helt fra 07:45 til kl.16:45. Frem til nå har det vært lov å holde på med dette i frokost-tiden, men Ipad bruken på skole og på fritiden har økt de siste årene. Så nå blir det ikke lov med Ipad på IFO selv i frokosttiden. Kun når den brukes til å gjøre lekser på etter skolestart! Vi kommer heller til å sette på film e.l. som barna kan se på i frokosttiden nå i skoleferien.