Plan sommerferien uke 26

Denne innholdsrike uka med bl.a. ingeniør dag, hjuldag og turer ble avsluttet med rulleskidag i dag som besto av et grunnleggende rulleskikurs. Noen ble så hekta på rulleski at de ønsker å låne med seg rulleski hjem og det har vi sagt ja til. De kan låne IFO sine rulleski de som vil frem til over sommeren eller at de leveres tilbake i løpet av uke 26. Men da vi må ha bekreftelse fra foreldre bare enten på IFO tlf eller til hvem som helst ansatt på IFO. Noen har allerede i skrivende stund lånt med hjem. Se planen for kommende uke under bildene! Til uka blir bl.a. IFO Fotball-EM, IFO-sommerleker og en rekke turer.

Fra dagens rulleskidag hvor bl.a. løype som inneholdt kjegler og erteposekasting
Veldig mange glade barn etter gjennomført rulleskikurs

Åpningstider: 07:45 – 16:45. Senest oppmøte kl.09:45.

Gjenglemt tøy:

Vi har ryddet garderober, klubbhuset og hallen for gjenglemte klær. Se nøye på bildene om dere kjenner igjen noe. Vi kommer til å sette bordene utenfor inngangen til hallen på onsdag og torsdag neste uke fra kl 1430-1630. Det som er igjen etter torsdag 1.7 blir levert til røde kors😊

Trykk her for å se bildene av gjenglemt tøy!

Husk at alle har egen drikkeflaske på IFO, det er spesielt viktig når vi er på tur + solkrem! Ta gjerne med to drikkeflasker når vi er på tur for vi har erfart at barna ofte drikker opp den ene før hjemturen.