Plan sommerferien uke 25

Nå er det tid for den fine tiden med sommerferieuker på IFO, hvor vi kan dra på innholdsrike turer rundt på Konnerud. Første uka starter vi med de litt kortere turene til Drammens geografiske midtpunkt og gapahuken ved Gråstein, før det i uke 26 er planlagt tur til bl.a. Risdalstårnet og Blektjern.

Åpningstider: 07:45 – 16:45. Senest oppmøte kl.09:45.

Fra høstens rulleskikurs på IFO. På fredag skal alle få prøve seg 🙂

Kommende uke blir det egen hjuldag på onsdag hvor alle tar med enten sykkel eller sparkesykkel (evt. begge) + hjelm. På fredag blir det egen rulleskidag (kurs) hvor alle må ta med skisko + hjelm og evt. albue- og knebeskyttere men det er ikke noe krav. Vi stiller med rulleski og staver. Se hele planen med mer info her:

IFO en gruppe!

Det er en glede å kunne si at IFO nå kun er i Konnerudhallen og er helt vanlig med bruk av garderober, kafeteriaen, hallen osv. Så håper vi nå at det aldri bli noe som heter kohorter igjen på IFO, selv om også har gått veldig bra. Mindre grupper bl.a. har mange positive sider 🙂

Henting skjer fortsatt ved at man ringer ifo tlf 986 23 030, så får vi se om det kan bli forandring på det også snart. Da gir vi beskjed så fort som mulig.

Husk at alle har egen drikkeflaske på IFO, det er spesielt viktig når vi er på tur + solkrem!

Plan uke 26 kommer utover uka når vi vet litt mer om hvordan været blir, men det som er sikkert er at det blir IFO-fotball EM enten mandag eller tirsdag og at det blir turer til Blektjern og Risdalstårnet. Blir også selvsagt litt ekstra hygge siden det er siste uka før IFO tar ordentlig sommerferie fra 3. juli.