Periodeplan uke 24

Det nærmer seg skoleferie med stormskritt nå og dette er den siste vanlige uka på IFO før de to sommerferie ukene på IFO. De siste ukene har vi hatt fokus på orientering med vår egen o-trener Nora i spissen. Forrige uke (23) hadde vi derfor bildeorientering med begge kohortene, mens kommende uke blir det “vanlig orientering” del 2. Av andre høydepunkter forrige uke (23) var fotballturneringen IFO-Champions league. Trykk for å se video av inmarsjen!

Vi hadde forrige uke mange 1 og 2. klassinger på prøveuke, noe som var veldig hyggelig også ser vi frem til å ta i mot nye 1-2 klassinger på gratis prøveuke til uka. Flere bilder fra uke 23 kommer snart på vår facebookside. Planen for uka + kohort info finner dere under bildene!

Fra ukas bildeorientering hvor barna skulle kjenner igjen bilder fra området rundt hallen. På de ulike stedene fant de bokstaver, som de senere skulle bruke til å sette sammen en hovedsetning + andre ord.
Vi tok frem hoppeputa og 1 klassingene som var på prøveuke var meget fornøyd med det. Denne bruker vi stort sett 1 gang i uka på IFO.

Til uka ser vi frem til nevnte orientering del 2, men det blir også mye annen givende og morsom aktivitet som bl.a. friidrettsdag, skogs- og borgkanonball, fotball- og håndballgolf, ballspill og populære capture the flag og boksen går.

Trykk for påmelding og info til sommerferieukene 25 og 26 på IFO!

KOHORTER OG OPPMØTESTED VED HENTING PÅ SKOLENE:

Kohort 1:

1 og 2 klasse – Konnerud skole. Base: Kafeteriaen i Konnerudhallen. Tlf nr som brukes i forbindelse med henting:  Vanlig IFO tlf: 986 23 030. Oppmøtested ved henting på skolen: Det vanlige stedet ved porten like ved Fretex containerne.

Kohort 2:

Vestbygda skole. Base: Kafeteriaen i KonnerudhallenOppmøtested ved henting på skolen Vestbygda skole: Det vanlige stedet i bunn av bakken ved “strømhuset e.l” like ved bekken. Tlf nr som brukes i forbindelse med henting: 

+

3 klasse – Konnerud skole. Base: Klubbhuset. Oppmøtested ved henting på skolen: Ved sykkelparkeringen like ved parkeringsplassen.  Tlf nr som brukes i forbindelse med henting: 986 88 020 (Camilla)

Tlf ved henting på ettermiddagen:

Påpeker at ved informasjon som f. eks at ditt barn ikke kommer på IFO den aktuelle dagen så er det vanlig IFO tlf som gjelder 986 23 030. Mens ved henting er det følgende:

  • Tlf nr hallen ved henting kohort 1: 986 23 030 (vanlig IFO tlf)
  • Tlf nr klubbhuset ved henting kohort 2: 986 88 020 (Camilla)