Påmelding og info sommerferie uke 25 og 26

Tid for den fine tiden med sommerferieuker på IFO, hvor vi kan bra på innholdsrike turer rundt på Konnerud i et nydelig vær. Vi gleder oss allerede. Det vil bli mye grilling og annen hygge i tillegg til mange idretts- og friluftsaktiviteter. IFO Fotball-EM (starten av uke 26) skal selvsagt også arrangeres i disse EM-tider.

Åpningstider: 07:45 – 16:45. Senest oppmøte kl.09:45.

Påmelding:

Alle som går på IFO må si i fra om de skal eller ikke de to siste ukene før sommerferien. Påmeldingen må være sendt inn senest onsdag 16. juni kl.16 for å være sikret plass. Husk altså skal du ikke på IFO hele uke 26 og 27 skal du også fylle ut påmeldingsskjema å trykke «skal ikke».

OBS! Skal ditt barn på fotballcamp uke 25 mandag-torsdag og vil benytte seg av IFO, må også dette gis beskjed om i påmeldingen.

Merk! Viktig at man ikke bare melder seg på for det handler veldig om hvordan vi skal bemanne også kan det gå utover opplegget.

Trykk her for påmelding

Plan for uke 25 og 26:

De to siste ukene før sommerferien blir det mange turer til ulike knutepunkter på Konnerud, IFO Fotball-EM, Hjuldag, hoppepute og friluftsingeniør. Det blir også mange andre aktiviteter og idretter. Detaljert plan kommer! Eneste som er bortimot spikra er at det vil bli rulleski for alle med instruktør fredag 25. juni i tillegg til annen aktivitet den dagen.

Mat og drikke:

Barna får hver dag tilbudt frokost i form av havregrøt. Vi vil enkelte dager også servere lunsj i form av to pølser hver. De fleste av dagene vi er på tur. Vi vil i tillegg servere vanlig brødmat + knekkebrød som vanlig de dagene vi ikke griller ( og til de som ikke vil ha pølser). Husk derimot at alle barn har med egen drikkeflaske og solkrem! Når vi er på tur vil det være lov for barna å ha med litt egen snacks i sekken i form av sjokolade, god drikke osv.

Ipad:

Det har i massevis av år vært lov å ha med seg iPad eller annet spill-utstyr i feriene på IFO siden vi holder åpent helt fra 07:45 til kl.16:45. Frem til nå har det vært lov å holde på med dette i frokost-tiden og det vil vi fortsette med mens de ansatte lager havregrøt og mat på IFO (all mat må fortsatt smøres av voksne) Merk! Kun lov frem til senest kl.09:45, men vi kan fort avbryte før. Etter dette er det ikke lov med noe Ipad og fra august satser vi på å fjerne det også i frokosttiden.

IFO holder stengt fra mandag 5. juli og frem til første åpningsdag som vil være mandag 2. august.