Periodeplan uke 22

Håper alle har hatt en fin helg i det nydelige været som har vært 😊 På IFO forrige uke hadde to av kohortene egen hjuldag hvor de bl.a. prøvde seg på en løype med utfordringer, som var meget vellykka. Til uka skal også de som ikke hadde hjuldag forrige uke frem med sykkelen eller sparkesykkel. Apropos hjuldag for kohort 2 som er på klubbhuset, så må utstyret – sykkel eller sparkesykkel + hjelm leveres mandag ettermiddag på klubbhuset. Evt. tirsdag på dagen mellom kl.12:30 og kl.13:30. Til uka er planen å være ute hver eneste dag. Se mer om uka under bildene!

En av utfordringene barna fikk prøvd seg på under hjuldagen var en slalåmløype med rundkjøring + tau man skulle hoppe over med forhjulet
Andre frivillige utfordringer var et hoppene og andre bratte bakker i sykkelløypa til sykkelgruppa. Noe mange fikk mye adrenalin av og grenser ble pushet.

Egen orientersdag med Nora:

Denne uka skal begge kohortene ha en egen orientersdag, som man også kan se på et grunnleggende kurs i orientering. For det blir ledet av Nora Skyttersæter Saugerud som er o-trener og har trenerutdanning og kurs innenfor orientering. Det ser vi virkelig frem til.

2 kohorter:

Fra og med i morgen 31. mai vil IFO være to kohorter. Det vil si at lillehallen som base forsvinner og at IFO nå er delt mellom vanlig IFO i Konnerudhallen og kafeteriaen, og på klubbhuset. Vi håper IFO snart kan bli en stor gruppe igjen, men enn så lenge så er vi to grupper som vil bytte på å være nede på klubbhuset.

KOHORTER OG OPPMØTESTED VED HENTING PÅ SKOLENE:

Kohort 1:

Vestbygda skole. Base: Kafeteriaen i KonnerudhallenOppmøtested ved henting på skolen Vestbygda skole: Det vanlige stedet i bunn av bakken ved “strømhuset e.l” like ved bekken. Tlf nr som brukes i forbindelse med henting: Vanlig IFO tlf: 986 23 030.

+

3 klasse – Konnerud skole. Base: Kafeteriaen i Konnerudhallen. Tlf nr som brukes i forbindelse med henting:  Vanlig IFO tlf: 986 23 030. Oppmøtested ved henting på skolen: Ved sykkelparkeringen like ved parkeringsplassen.

Kohort 2:

 2 klasse – Konnerud skole. Base: Klubbhuset. Oppmøtested ved henting på skolen: Det vanlige stedet ved porten like ved Fretex containerne. Tlf nr som brukes i forbindelse med henting: 986 88 020 (Camilla)

Tlf ved henting på ettermiddagen:

Påpeker at ved informasjon som f. eks at ditt barn ikke kommer på IFO den aktuelle dagen så er det vanlig IFO tlf som gjelder 986 23 030. Mens ved henting er det følgende:

  • Tlf nr hallen ved henting kohort 1: 986 23 030 (vanlig IFO tlf)
  • Tlf nr klubbhuset ved henting kohort 2: 986 88 020 (Camilla)