Periodeplan uke 20

Håper alle har hatt en fin langhelg og får en fin 17. mai. Til uka er planen å være mye ute på IFO. Det blir bl.a. tur til Hammerdammen, capture the flag, apparatsisten og hyttebygging. Se planen under bildene fra forrige uke!

Den populære aktiviteten norsk kanonball med borger
IFO games på klubbhuset som består av en rekke innendørs aktiviteter

Vi hadde egentlig planlagt en rullering på basene på IFO denne uka, men vi må fortsette med de samme basene en uke til pga. bemanning og få den kabalen til å gå opp med henting bl.a. Håper dere har forståelse for det 🙂

Merk! Det er forandringer på hvem dere skal ringe i forbindelse ved henting tirsdag og onsdag for kohort 2 – 3 klasse Konnerud. Dere skal ringe Camilla på 986 88 020 og ikke Ronny disse to dagene. Fra torsdag er alt som normalt igjen.

KOHORTER OG OPPMØTESTED VED HENTING PÅ SKOLENE:

Kohort 1: 2 klasse – Konnerud skole. Base: Lillehallen i Konnerudhallen. Oppmøtested ved henting på skolen: Det vanlige stedet ved porten like ved Fretex containerne. Tlf nr som brukes i forbindelse med henting: 986 88 020 (Camilla)

Kohort 2: 3 klasse – Konnerud skole. Base: Kafeteriaen i Konnerudhallen. Tlf nr som brukes i forbindelse med henting: 986 88 020 (Camilla) gjelder kun tirsdag og onsdag. 916 74 173 (Ronny) gjelder kun torsdag og fredag. Oppmøtested ved henting på skolen: Ved sykkelparkeringen like ved parkeringsplassen.

Kohort 3: Vestbygda skole. Base: Klubbhuset. Oppmøtested ved henting på skolen Vestbygda skole: Det vanlige stedet i bunn av bakken ved “strømhuset e.l” like ved bekken. Tlf nr som brukes i forbindelse med henting: Vanlig IFO tlf: 986 23 030.

Tlf ved henting på ettermiddagen:

Påpeker at ved informasjon som f. eks at ditt barn ikke kommer på IFO den aktuelle dagen så er det vanlig IFO tlf som gjelder 986 23 030. Mens ved henting er det følgende:

  • Tlf nr hallen ved henting kohort 1: 986 88 020 (Camilla)
  • Tlf nr hallen ved henting kohort 2: 986 88 020 (Camilla) gjelder kun tirsdag og onsdag. 916 74 173 (Ronny) gjelder kun torsdag og fredag.
  • Tlf nr klubbhuset ved henting kohort 3: 986 23 030 (vanlig IFO tlf)