Periodeplan uke 19

Uka som har gått har vi vært mye ute på IFO. Men det har også blitt tid til typiske inneaktiviteter som bl.a. norsk kanonball. Vi har også testet innendørs boksen går og hatt Amazing race med stor suksess. Planen for uka finner dere under bildene!

Amazing race hvor en av oppgavene var at barna skulle lage en hinderløype med utstyret de hadde tilgjengelig
Den populære aktiviteten norsk kanonball med borger
Den klassiske leken stolleken går aldri av moten på en regnværsdag på klubbhuset 🙂

Til uka blir det en kort uke på IFO siden vil holder stengt Kr.himmelfartsdag på torsdag og fredag. Den inneklemte fredagen 14. mai holder vi stengt pga for få påmeldte.

Men vi ser bl.a. frem til Amazing race, båtprosjekt og grilling ved Hammerdammen, småkrypsafari, brentball og filmkos.

Når det gjelder kohorter og baser gjør vi ingen endringer fra uka som har vært, som betyr at alle er på samme sted og infoen under er lik.

KOHORTER OG OPPMØTESTED VED HENTING PÅ SKOLENE:

Kohort 1: 2 klasse – Konnerud skole. Base: Lillehallen i Konnerudhallen. Oppmøtested ved henting på skolen: Det vanlige stedet ved porten like ved Fretex containerne. Tlf nr som brukes i forbindelse med henting: 986 88 020 (Camilla)

Kohort 2: 3 klasse – Konnerud skole. Base: Kafeteriaen i Konnerudhallen. Tlf nr som brukes i forbindelse med henting: 916 74 173 (Ronny). Oppmøtested ved henting på skolen: Ved sykkelparkeringen like ved parkeringsplassen.

Kohort 3: Vestbygda skole. Base: Klubbhuset. Oppmøtested ved henting på skolen Vestbygda skole: Det vanlige stedet i bunn av bakken ved “strømhuset e.l” like ved bekken. Tlf nr som brukes i forbindelse med henting: Vanlig IFO tlf: 986 23 030.

Tlf ved henting på ettermiddagen:

Påpeker at ved informasjon som f. eks at ditt barn ikke kommer på IFO den aktuelle dagen så er det vanlig IFO tlf som gjelder 986 23 030. Mens ved henting er det følgende:

  • Tlf nr hallen ved henting kohort 1: 986 88 020 (Camilla)
  • Tlf nr hallen ved henting kohort 2: 916 74 173 (Ronny)
  • Tlf nr klubbhuset ved henting kohort 3: 986 23 030 (vanlig IFO tlf)