Påmelding fredag 14. mai

For å få oversikt over hvem som kommer neste fredag 14. mai som er en inneklemt dag, kjører vi påmelding både for de som har IFO – plass på fredager og for de som ikke har fredagsplass. For de som ikke har fredagsplass vil det tilkomme et tillegg på 150 kr.

Merk! Det må være minimum 5 stk påmeldte for at IFO skal holde åpent denne inneklemte fredagen. Dette vet vi lørdag kveld.

Det vil denne fredagen fungere slik at alle er i en kohort i Konnerudhallen!

Trykk for påmelding!

Merk! Si også i fra i påmeldingen om ditt barn ikke skal på IFO fredag 14. mai.

Påmeldingsfrist: Lørdag 8. mai kl.18:00

Av erfaring tidligere har det vært veldig få på IFO disse inneklemte dagene. Og at flere som har meldt seg på ikke har dukket opp. Så er dere ikke helt sikker på at dere ønsker ifo plass den fredagen, må dere vente med å melde på selv om det evt. er etter fristen.

Opplegget for fredag 14. mai vil bli tur i Strømsåsen. Vi serverer frokost og har med lunsj på tur. Mer info kommer i helga. Åpningstiden fredag 14. mai: kl.07:45-16:45. Senest oppmøte for de påmeldte er kl.09:45.