Periodeplan uke 17

Ny flott våruke med masse glade og aktive barn er over. Noe av høydepunktene har vært hinderløype hvor også barna har vært med å bestemt mye. Det har også vært mye forskjellige leker, ballaktiviteter, yoga og små utflukter til Hammerdammen hvor det bl.a. sto grilling og utforskning av området til båtprosjektet til kommende uke på planen.

Utforskning av område ved Hammerdammen før vi setter i gang med trebåtprosjektet
Pyramide en flott samarbeidslek nede ved klubbhuset

Kommende uke skal alle kohortene være på eller en tur innom Hammerdammen. Vi skal nå sette i gang med noe som var veldig populært i fjor, nemlig trebåtprosjektet hvor barna skal lage sine egne båter og senere seile med de i bekken. Noen oppe ved Stordammen andre i Hammerdammen området. Andre aktiviteter vi gleder oss til er brentball, friidrett, ulike tauleker m.mer.

Bytting av baser for to kohorter:

Vestbygda og 2 klasse Konnerud bytter base mellom lillehallen i Konnerudhallen og Klubbhuset. All info og bl.a. hvilket tlf nr dere skal ringe ved henting finner dere lenger ned!

Fra uke 18 satser vi på at det er to kohorter igjen. Da vil det også bli egne hjuldager ikke bare for 3 klasse Konnerud slik det har vært til nå.

KOHORTER OG OPPMØTESTED VED HENTING PÅ SKOLENE:

Kohort 1: 2 klasse – Konnerud skole. Base: Lillehallen i Konnerudhallen. Oppmøtested ved henting på skolen: Det vanlige stedet ved porten like ved Fretex containerne. Tlf nr som brukes i forbindelse med henting: 986 88 020 (Camilla) og evt. mandag, torsdag og fredag 952 81 546 Margrethe.

Kohort 2: 3 klasse – Konnerud skole. Base: Kafeteriaen i Konnerudhallen. Tlf nr som brukes i forbindelse med henting: 916 74 173 (Ronny). Oppmøtested ved henting på skolen: Ved sykkelparkeringen like ved parkeringsplassen.

Kohort 3: Vestbygda skole. Base: Klubbhuset. Oppmøtested ved henting på skolen Vestbygda skole: Det vanlige stedet i bunn av bakken ved “strømhuset e.l” like ved bekken. Tlf nr som brukes i forbindelse med henting: Vanlig IFO tlf: 986 23 030.

Tlf ved henting på ettermiddagen:

Påpeker at ved informasjon som f. eks at ditt barn ikke kommer på IFO den aktuelle dagen så er det vanlig IFO tlf som gjelder 986 23 030. Mens ved henting er det følgende:

  • Tlf nr hallen ved henting kohort 1: 986 88 020 (Camilla) og evt. mandag, torsdag og fredag 952 81 546 (Margrethe)
  • Tlf nr hallen ved henting kohort 2: 916 74 173 (Ronny)
  • Tlf nr klubbhuset ved henting kohort 3: 986 23 030 (vanlig IFO tlf)
Planlegging av hinderløype som barna fikk i oppgave å lage selv. Sto ikke på kreativiteten 🙂