Periodeplan uke 10

Vi kan se tilbake på en utrolig flott vinterferie med så mye flott aktivitet med bl.a. to skiturer til henholdsvis Blektjern og toppen av 5 km. Barna imponerte stort på disse to turene, men de har også vært veldig motiverte for variert aktivitet både innen- og utendørs. Flere bilder fra vinterferien kommer utover uka.

Fra vinterferiens lengste skitur til flotte Blektjern i Strømsåsen. Her var bl.a. grilling av pølser og mye slalåm og utfor i bakken nedenfor hytta.

Kommende uke fortsetter vi med en del vinteraktiviteter. Siste innspurt nå med skøyter. Men det blir også mye lek inne i hallen.

Kohorter og oppmøtested ved henting på skolene:

Kohort 1: 3 klasse – Konnerud skole, Vestbygda og Hallermoen. Det vil være mellom ca.12-20 stk hver dag. Base:Kafeteriaen.Tlf nr som brukes i forbindelse med henting: Vanlig IFO tlf: 986 23 030.

Oppmøtested ved henting på skolen Konnerud skole: Ved sykkelparkeringen like ved parkeringsplassen.

Oppmøtested ved henting på skolen Vestbygda skole: Det vanlige stedet i bunn av bakken ved “strømhuset e.l” like ved bekken.

Oppmøtested ved henting på skolen Hallermoen skole: Det vanlige stedet ved søppelskuret.

Kohort 2: 2 klasse – Konnerud skole. Base: Lillehallen. Oppmøtested ved henting på skolen: Det vanlige stedet ved porten like ved Fretex containerne. Tlf nr som brukes i forbindelse med henting: 986 88 020 (Camilla) og 952 81 546 (Margrethe). 

Tlf ved henting på ettermiddagen:

Påpeker at ved informasjon som f. eks at ditt barn ikke kommer på IFO den aktuelle dagen så er det vanlig IFO tlf som gjelder 986 23 030. Mens ved henting er det følgende:

  • Tlf nr hallen ved henting kohort 1: 986 23 030 (vanlig IFO tlf)
  • Tlf nr hallen ved henting kohort 2: 986 88 020 (Camilla) og 952 81 546 (Margrethe).

IFO-plass og IFO-sekk:

Garderobene brukes av kohort 1, mens kohort 2 som er i lillehallen har tingene sine ved plassen sin + IFO sekken der.

IFO garderoben vil brukes for de som er i kohort 1 i kafeteriaen. Alle barna får egen plass på de to basene og der vil også IFO-sekken ligge.

Ikke egen påmelding, men …

Det blir ingen egen påmelding. Men vi vil heller at dere sier i fra så fort som mulig allerede nå i helga eller i starten av uka hvis dere vet at ditt barn ikke skal. Det hjelper oss veldig i forbindelse med en utfordrende tid når det kommer til logistikk.

Si i fra god tid på mail til ronny@konnerud.no. Merk! Sier dere i fra samme dag, da sender dere melding til IFO tlf 986 23 030.

Mat:

Matserving forblir som vanlig på de to “basene” ved at det er voksne som smører maten. Varmmat minst 1 gang pr uke.