Periodeplan uke 9 – Vinterferien

Her finner dere detaljert plan over hva vi skal gjøre i vinterferien. Av dager som krever ekstra utstyr blir det skøyter på onsdag og ski i form av skitur og IFO Ski-VM på mandag, tirsdag og torsdag. Som nevnt tidligere vil det kun være en kohort på IFO i vinterferien.

Åpningstider: kl.07:45 – 16:45.

Husk senest oppmøte er kl.09:45! Merk! Tidligst henting på mandag er kl.15 pga. tur. De andre dagene kan barna hentes fra kl.14:30, for da er vi alltid tilbake i hallen.

Mat:

Vi serverer frokost i form av havregrøt og brød/knekkbrød fra kl.07:45 til kl.09:30. Lunsj serverer vi i form av brød/knekkebrød eller i form av grilling av pølser når vi skal på tur mandag og torsdag.

Husk! Drikke har vi ikke med til barna når vi er på tur, så viktig at alle barna har med seg drikke mandag og torsdag. Det er også lov å ha med seg litt ekstra godsaker i form av sjokolade, kakao e.l de dagene vi skal på tur.

Ipad/tlf:

Det er lov å ha med seg iPad eller annet spill-utstyr, da det er lov å holde på med dette i frokost-tiden. På ettermiddagen er det ikke lov med Ipad eller tlf, men da vil vi stort sett alltid sette på en film. Bruker barna tlf og Ipad utenom disse tidene vil all bruk av tlf og Ipad bli forbudt.

Vi gleder oss til en morsom og aktiv vinterferie, med mye kvalitetstid sammen med barna! Det er også meldt strålende vær!!!!