Påmelding og info vinterferien

IFO holder åpent hver dag i vinterferien fra morgenen av og til vanlig stengetid på ettermiddagen. I år er vi så heldig at det er mye snø, så nå ligger alt til rette for en flott vinterferie. Det kan bli endring pga været, men vi tar utgangspunkt i planen nedenfor. Kan bli enda en turdag, men det kommer beskjed om det fredag ettermiddag/kveld.

IFO vil være en kohort:

Minner om at i vinterferien vil IFO fungere som en kohort da vi vet av erfaring at det er flere som ikke skal på IFO i vinterferien. Alle vil bruke garderobene slik kohort 1 gjør allerede.

Plan for vinterferien 2021:

Merk! Detaljert periodeplan kommer senest fredag ettermiddag/kveld i egen post!

mandag starter uka med en skitur til Blektjern. Grilling blir det også 🙂 Mye skileik også setter vi i gang med IFO Ski-VM med bl.a. bygging av hopp.

tirsdag blir det IFO-Champions League (Fotballturnering med premier). Blir mest sannsynlig også en tur ut på ski for IFO SKI-VM, så ta med skiutstyr også denne dagen.

Mens på onsdag blir det skøyter + aktiviteter inne i hallen som bl.a. hinderløype, pil og bue og bordtennis.

Torsdagen blir det skitur opp til toppen av 5 km. Her griller vi og koser oss med forskjellig leker og aktiviteter på ski.

Fredagen tar vi i utgangspunktet frem hoppeputa og det blir et mer fritt opplegg. vi tar også en tur ned på kunstisen for å stå på skøyter. Men denne dagen kan det skje endringer.

Åpningstider: kl.07:45 – 16:45.

Husk senest oppmøte er kl.09:45! Merk! Tidligst henting på mandag er kl.15 pga. tur. De andre dagene kan barna hentes fra kl.14:30, for da er vi alltid tilbake i hallen.

Påmelding:

De som har full IFO-plass eller skal være på IFO like mange dager som de vanligvis har plass melder seg på ved å trykke her, også velger man antall dager man har IFO -plass og huker av for hvilken dager man skal på IFO.

Påmeldingsfrist:

Påmeldingen må være inne senest torsdag 25. feb kl.12, slik at vi får planlagt vinterferien best mulig med antall ansatte og opplegget.

Kjøpe ekstra dager?

De som skal være der flere dager enn de vanligvis har plass, MÅ kjøpe ekstra dager i vinterferien. Hvis det er tilfelle sender dere mail til ronny@konnerud.no hvilken ekstra dag(er) det gjelder også tar vi det derfra. Det vil være snakk om 150 kr. ekstra pr. dag.

Ipad/tlf:

Det er lov å ha med seg iPad eller annet spill-utstyr, da det er lov å holde på med dette i frokost-tiden. På ettermiddagen er det ikke lov med Ipad eller tlf, men da vil vi stort sett alltid sette på en film. Bruker barna tlf og Ipad utenom disse tidene vil all bruk av tlf og Ipad bli forbudt.

Vi gleder oss til en morsom og aktiv vinterferie, med mye kvalitetstid sammen med barna!