Periodeplan uke 6

IFO fortsetter som denne uka med to kohorter. Det vil ikke bli noen forandringer på kohortene og basene.

Opplegget vil stort sett være slik at den kohorten er inne i Konnerudhallen, mens den andre kohorten er ute og har typisk vinteraktiviteter. Nydelig ski- og akevær om dagen. Mens det rett og slett blir for kaldt for skøyter på det som er Konnerud`s kaldeste sted – kunstisen kommende uke. Det vil vi ta igjen når det blir litt mildere vær.

Kohorter og oppmøtested ved henting på skolene:

Kohort 1: 3 klasse – Konnerud skole, Vestbygda og Hallermoen. Det vil være mellom ca.12-20 stk hver dag. Base:Kafeteriaen.

Oppmøtested ved henting på skolen Konnerud skole: Ved sykkelparkeringen like ved parkeringsplassen.

Oppmøtested ved henting på skolen Vestbygda skole: Det vanlige stedet i bunn av bakken ved “strømhuset e.l” like ved bekken.

Oppmøtested ved henting på skolen Hallermoen skole: Det vanlige stedet ved søppelskuret.

Tlf nr som brukes i forbindelse med henting: Vanlig IFO tlf: 986 23 030.

Kohort 2: 2 klasse – Konnerud skole. Base: Lillehallen. Oppmøtested ved henting på skolen: Det vanlige stedet ved porten like ved Fretex containerne. Tlf nr som brukes i forbindelse med henting: 986 88 020 (Camilla) og 952 81 546 (Margrethe). 

Tlf ved henting på ettermiddagen:

Påpeker at ved informasjon som f. eks at ditt barn ikke kommer på IFO den aktuelle dagen så er det vanlig IFO tlf som gjelder 986 23 030. Mens ved henting er det følgende:

  • Tlf nr hallen ved henting kohort 1: 986 23 030 (vanlig IFO tlf)
  • Tlf nr hallen ved henting kohort 2: 986 88 020 (Camilla) og 952 81 546 (Margrethe).

IFO-plass og IFO-sekk:

Garderobene brukes av kohort 1, mens kohort 2 som er i lillehallen har tingene sine ved plassen sin + IFO sekken der.

IFO garderoben vil brukes for de som er i kohort 1 i kafeteriaen. Alle barna får egen plass på de to basene og der vil også IFO-sekken ligge.

Ikke egen påmelding, men …

Det blir ingen egen påmelding. Men vi vil heller at dere sier i fra så fort som mulig allerede nå i helga eller i starten av uka hvis dere vet at ditt barn ikke skal. Det hjelper oss veldig i forbindelse med en ufordrende tid når det kommer til logistikk. Dette har fungert bra den siste tiden.

Si i fra god tid på mail til ronny@konnerud.no. Merk! Sier dere i fra samme dag, da sender dere melding til IFO tlf 986 23 030.

Mat:

Matserving forblir som vanlig på de to “basene” ved at det er voksne som smører maten med munnbind på. Varmmat minst 1 gang pr uke.

Skiskyting stafett hvor gevær er byttet ut med erteposer