Periodeplan uke 5

Da prøver vi oss igjen med gult nivå på IFO. Det betyr at IFO deles i to kohorter, som vil være ca. like store. Oversikten og mer info finner dere litt lenger ned på siden.

Opplegget vil være slik at den kohorten er inne i Konnerudhallen, mens den andre kohorten er ute og har typisk vinteraktiviteter. Nydelig ski- og akevær om dagen. Mens det rett og slett blir for kaldt for skøyter på det som er Konnerud`s kaldeste sted – kunstisen kommende uke.

Kohorter og oppmøtested ved henting på skolene:

Kohort 1: 3 klasse – Konnerud skole, Vestbygda og Hallermoen. Det vil være mellom ca.12-20 stk hver dag. Base:Kafeteriaen.

Oppmøtested ved henting på skolen Konnerud skole: Ved sykkelparkeringen like ved parkeringsplassen.

Oppmøtested ved henting på skolen Vestbygda skole: Det vanlige stedet i bunn av bakken ved “strømhuset e.l” like ved bekken.

Oppmøtested ved henting på skolen Hallermoen skole: Det vanlige stedet ved søppelskuret.

Tlf nr som brukes i forbindelse med henting: Vanlig IFO tlf: 986 23 030.

Kohort 2: 2 klasse – Konnerud skole. Base: Lillehallen. Oppmøtested ved henting på skolen: Det vanlige stedet ved porten like ved Fretex containerne. Tlf nr som brukes i forbindelse med henting: 986 88 020 (Camilla) og 952 81 546 (Margrethe). 

Tlf ved henting på ettermiddagen:

Påpeker at ved informasjon som f. eks at ditt barn ikke kommer på IFO den aktuelle dagen så er det vanlig IFO tlf som gjelder 986 23 030. Mens ved henting er det følgende:

  • Tlf nr hallen ved henting kohort 1: 986 23 030 (vanlig IFO tlf)
  • Tlf nr hallen ved henting kohort 2: 986 88 020 (Camilla) og 952 81 546 (Margrethe).

IFO-plass og IFO-sekk:

Garderobene brukes av kohort 1, mens kohort 2 som er i lillehallen har tingene sine ved plassen sin + IFO sekken der.

IFO garderoben vil brukes for de som er i kohort 1 i kafeteriaen. Alle barna får egen plass på de to basene og der vil også IFO-sekken ligge.

Ikke egen påmelding, men …

Vi fortsetter også denne uka med å ikke ha egen påmelding. Men vi vil heller at dere sier i fra så fort som mulig allerede nå i helga eller i starten av uka hvis dere vet at ditt barn ikke skal. Det hjelper oss veldig i forbindelse med en ufordrende tid når det kommer til logistikk. Dette har fungert bra den siste tiden.

Si i fra god tid på mail til ronny@konnerud.no. Merk! Sier dere i fra samme dag, da sender dere melding til IFO tlf 986 23 030.

Mat:

Matserving forblir som vanlig på de tre “basene” ved at det er voksne som smører maten med munnbind på.

Tilbud om frysing av plass for de som går i den ene kohorten:

For kohort 1, hvor det er litt blanding på barn fra ulike skoler tilbyr vi frysing av IFO-plass for de som evt. ikke vil gå på IFO de ukene hvor dette praktiseres. Da sier dere i fra senest i løpet av uke 5 på mail til ronny@konnerud.no. Merk! For kohort 2 gjelder ikke dette tilbudet.

Fra fredagens skitur