Periodeplan uke 4 (oppdatert til rødt nivå)

Planen for uka var lagt ut og alt var klart for “vanlig IFO” til uka. Men nå fredag kveld må vi bare hive oss rundt og gjøre om alt. Rødt nivå og kohorter videreføres. Men det er slik hverdagen har blitt. Både dere IFO-foresatte og barna har taklet dette veldig bra.

Det er meldt vinterlige temperaturer og mye fint vintervær kommende uke. Vi fortsetter derfor med mye typiske vinteraktiviteter som ski, skøyter og aking. Men av de kohortene som er i hallen legger vi opp til at en kohort bruker hallen.

Det som er viktig er at alle barna har varme nok klær og har skift pga det kalde været. Anbefaler at alle har en buff e.l. som kan dras opp i halsen også. Ellers er jo lue og hansker/votter selvsagt et krav nå.  Se mer detaltjert info hva vi skal gjøre i planen.

Periodeplan uke 4 – ny oppdatert rødt nivå

Kohorter og oppmøtested ved henting på skolene:

Merk! Kohortene vil rullere fra uke til uke hvor de har base slik at ikke en kohort er fast på klubbhuset. Kohortene vil derimot forbli de samme. På Konneud skole endrer vi ikke oppmøtested ved henting etter skolen fra uke til uke for det kan bli veldig forvirrende for barna.

Kohort 1: 3 klasse – Konnerud skole. Base:Kafeteriaen. Oppmøtested ved henting på skolen: Ved sykkelparkeringen like ved parkeringsplassen. Tlf nr som brukes i forbindelse med henting: Vanlig IFO tlf: 986 23 030.

Kohort 2: Vestbygda skole. Base: Klubbhuset ved Kjeldaas Arena. Adresse: Jarlsbergveien 121, 3032. Oppmøtested ved henting på skolen: Det vanlige stedet i bunn av bakken ved “strømhuset e.l” like ved bekken. Tlf nr i forbindelse med henting: Jonas: 906 05 675.

Kohort 3: 2 klasse – Konnerud skole. Base: Lillehallen. Oppmøtested ved henting på skolen:  Det vanlige stedet ved porten like ved Fretex containerne. Tlf nr som brukes i forbindelse med henting: 986 88 020 (Camilla) og 952 81 546 (Margrethe). 

Tlf ved henting på ettermiddagen:

Påpeker at ved informasjon som f. eks at ditt barn ikke kommer på IFO den aktuelle dagen så er det vanlig IFO tlf som gjelder 986 23 030. Mens ved henting er det følgende:

  • Tlf nr hallen ved henting kohort 1: 986 23 030 (vanlig IFO tlf)
  • Tlf nr hallen ved henting kohort 3: 986 88 020 (Camilla) og 952 81 546 (Margrethe).
  • Tlf klubbhuset ved henting – Vestbygda: Jonas: 906 05 675

IFO-plass og IFO-sekk:

Alle barna får egen plass på de ulike basene og der vil også IFO-sekken ligge.

Ikke egen påmelding, men …

Vi fortsetter også denne uka med å ikke ha egen påmelding. Men vi vil heller at dere sier i fra så fort som mulig allerede nå i helga eller i starten av uka hvis dere vet at ditt barn ikke skal. Det hjelper oss veldig i forbindelse med en ufordrende tid når det kommer til logistikk. Dette har fungert bra den siste tiden.

Si i fra god tid på mail til ronny@konnerud.no. Merk! Sier dere i fra samme dag, da sender dere melding til IFO tlf 986 23 030.

Mat:

Matserving forblir som vanlig på de tre “basene” ved at det er voksne som smører maten med munnbind på.

Kurs på IFO fremover:

Så lenge det er rødt nivå og IFO må deles opp i kohorter vil det ikke bli noen kurs på IFO. Men så fort det blir gult nivå vil vi jobbe for å få til hoppkurs i Gjerpenkollen og slalåmkurs i Haukåsbakken. Kommer tilbake med info så fort jeg vet noe mer. Så håper jeg å kunne bringe gode nyheter til alle de som hadde sett frem til disse tradisjonelle kursene som vi har på IFO utover vinteren.