Periodeplan uke 2

En skikkelig vinteruke med masse vinteraktivitet er over og det blir ganske lik uke kommende uke også. Pga. kulde har vi lagt opp til litt mer inneaktivitet.

Det som er ekstremt viktig er at alle barna har varme nok klær og har skift pga det kalde været. Anbefaler at alle har en buff e.l. som kan dras opp i halsen også. Ellers er jo lue og hansker/votter selvsagt et krav nå.  Se mer detaltjert info hva vi skal gjøre i planen under bildet.

Merk! Det kan bli endringer pga at det rett og slett er for kaldt. Vi vil sende ut beskjed først og fremst på vår facebookside, så følg denne hvis du allerede ikke gjør det.

Periodeplan uke 2

Kohorter og oppmøtested ved henting på skolene:

Merk! Kohortene vil rullere fra uke til uke hvor de har base slik at ikke en kohort er fast på klubbhuset. Kohortene vil derimot forbli de samme. På Konneud skole endrer vi ikke oppmøtested ved henting etter skolen fra uke til uke for det kan bli veldig forvirrende for barna.

Kohort 1:2 klasse – Konnerud skole. Base: Lillehallen. Oppmøtested ved henting på skolen: Det vanlige stedet ved porten like ved Fretex containerne. Tlf nr som brukes i forbindelse med henting: 986 88 020 (Camilla) og 952 81 546 (Margrethe).

Kohort 2: 3 klasse – Konnerud skole. Base: Klubbhuset ved Kjeldaas Arena. Adresse: Jarlsbergveien 121, 3032.  Oppmøtested ved henting på skolen:  Ved sykkelparkeringen like ved parkeringsplassen. Tlf nr som brukes i forbindelse med henting: 916 74 173 (Ronny)

Kohort 3: Vestbygda skole. Base:Kafeteriaen. Oppmøtested ved henting på skolen: Det vanlige stedet i bunn av bakken ved “strømhuset e.l” like ved bekken. Tlf nr i forbindelse med henting: 986 23 030 (vanlig IFO tlf)

Tlf ved henting på ettermiddagen:

Påpeker at ved informasjon som f. eks at ditt barn ikke kommer på IFO den aktuelle dagen så er det vanlig IFO tlf som gjelder 986 23 030. Mens ved henting er det følgende:

  • Tlf nr hallen ved henting kohort 3: 986 23 030 (vanlig IFO tlf)
  • Tlf klubbhuset ved henting – Vestbygda: 916 74 173
  • Tlf nr hallen ved henting kohort 1: 986 88 020 (Camilla) og 952 81 546 (Margrethe).

IFO-plass og IFO-sekk:

Alle barna får egen plass på de ulike basene og der vil også IFO-sekken ligge.

Ikke egen påmelding, men …

Vi fortsetter også denne uka med å ikke ha egen påmelding. Men vi vil heller at dere sier i fra så fort som mulig allerede nå i helga eller i starten av uka hvis dere vet at ditt barn ikke skal. Det hjelper oss veldig i forbindelse med en ufordrende tid når det kommer til logistikk. Dette har fungert bra den siste tiden.

Si i fra god tid på mail til ronny@konnerud.no. Merk! Sier dere i fra samme dag, da sender dere melding til IFO tlf 986 23 030.

Mat:

Matserving forblir som vanlig på de tre “basene” ved at det er voksne som smører maten med munnbind på.