Periodeplan uke 1

Håper alle har hatt en fin juleferie. Godt nyttår til alle. Vi ser frem til et nytt IFO-år, som vil starte med helt fantastiske vinterdager. Hadde et utkast på en plan, men den måtte skrotlegges. I takt med nye retningslinjer fra regjeringen må vi se nærmere på det i morgen, mandag med tanke på inneaktivitet fremover.

Men uansett retningslinjer, så skal vi selvsagt være mye ute når vi først har skikkelig vinter. Det blir derfor fullt fokus på aking, ski og skøyter.

Det som er ekstremt viktig er at alle barna har varme nok klær og har skift, for er meldt kaldt vær særlig utover uka. Se mer detaltjert info hva vi skal gjøre i planen under.

Merk! Det kan bli endringer fra onsdag, men da kommer det info på mail og her.

Periodeplan uke 1

Kohorter og oppmøtested ved henting på skolene:

Merk! Kohortene vil rullere fra uke til uke hvor de har base slik at ikke en kohort er fast på klubbhuset. Kohortene vil derimot forbli de samme. På Konneud skole endrer vi ikke oppmøtested ved henting etter skolen fra uke til uke for det kan bli veldig forvirrende for barna.

Kohort 1: 3 klasse – Konnerud skole + 1 elev fra Hallermoen skole.  Base: Lillehallen. Oppmøtested ved henting på skolen: Ved sykkelparkeringen like ved parkeringsplassen. Tlf nr i forbindelse med henting: 986 23 030 (vanlig IFO tlf)

Kohort 2: Vestbygda skole. Base: Klubbhuset ved Kjeldaas Arena. Adresse: Jarlsbergveien 121, 3032.  Oppmøtested ved henting på skolen: Det vanlige stedet i bunn av bakken ved “strømhuset e.l” like ved bekken. Tlf nr som brukes i forbindelse med henting: 962 04 325 (Lincy)

Kohort 3: 2 klasse – Konnerud skole. Base:Kafeteriaen. Oppmøtested ved henting på skolen: Det vanlige stedet ved porten like ved Fretex containerne. Tlf nr som brukes i forbindelse med henting: 986 88 020 (Camilla).

Tlf ved henting på ettermiddagen:

Påpeker at ved informasjon som f. eks at ditt barn ikke kommer på IFO den aktuelle dagen så er det vanlig IFO tlf som gjelder 986 23 030. Mens ved henting er det følgende:

  • Tlf nr hallen ved henting kohort 1: 986 23 030 (vanlig IFO tlf)
  • Tlf klubbhuset ved henting – Vestbygda: 962 04 325 (Lincy)
  • Tlf nr hallen ved henting kohort 3: Camilla986 88 020

IFO-plass og IFO-sekk:

Alle barna får egen plass på de ulike basene og der vil også IFO-sekken ligge.

Ikke egen påmelding, men …

Vi fortsetter også denne uka med å ikke ha egen påmelding. Men vi vil heller at dere sier i fra så fort som mulig allerede nå i helga eller i starten av uka hvis dere vet at ditt barn ikke skal. Det hjelper oss veldig i forbindelse med en ufordrende tid når det kommer til logistikk. Dette har fungert bra denne uka.

Si i fra god tid på mail til ronny@konnerud.no. Merk! Sier dere i fra samme dag, da sender dere melding til IFO tlf 986 23 030.

Mat:

Matserving forblir som vanlig på de tre “basene” ved at det er voksne som smører maten med munnbind på.