Periodeplan uke 51

Planen har vi bevist ventet med så sent som mulig, for å kunne planlegge best mulig ut i fra været. I morgen, mandag vil det derfor kunne være inneaktivitet på IFO.

Denne uka har vi kommet i gang med bl.a. ski på IFO. Vi har fortsatt å kose oss litt ekstra med ekstra god varmmat, så denne uka var det pizza som ble servert. Til uka ser vi frem til å gå enda mer på ski, men vi setter nå også i gang med aking borte i Gåserudbakken. Det er viktig at alle ser på planen for er litt utstyr som må bringes til IFO de ulike dagene. Se planen og viktif kohort info for kommende uke under bildene!

Skileik i form av hopp, hvor barna selv har vært med på å lage hoppet først

Pizza og film på klubbhuset før vi spente på oss skia

Periodeplan uke 51

Kohorter og oppmøtested ved henting på skolene:

Merk! Kohortene vil rullere fra uke til uke hvor de har base slik at ikke en kohort er fast på klubbhuset. Kohortene vil derimot forbli de samme. På Konneud skole endrer vi ikke oppmøtested ved henting etter skolen fra uke til uke for det kan bli veldig forvirrende for barna.

Kohort 1 Vestbygda skole. Base: Kafeteriaen.  Oppmøtested ved henting på skolen: Det vanlige stedet i bunn av bakken ved “strømhuset e.l” like ved bekken. Tlf nr som brukes i forbindelse med henting: 962 04 325 (Lincy)

Kohort 2: 2 klasse – Konnerud skole + 1 elev fra Hallermoen skole et par dager. Base: Klubbhuset ved Kjeldaas Arena. Adresse: Jarlsbergveien 121, 3032.Oppmøtested ved henting på skolen: Det vanlige stedet ved porten like ved Fretex containerne. Tlf nr som brukes i forbindelse med henting: 986 88 020 (Camilla) og 952 81 546 (Margrethe).

Kohort 3: 3 klasse – Konnerud skole.  Base: Lillehallen. Oppmøtested ved henting på skolen: Ved sykkelparkeringen like ved parkeringsplassen. Tlf nr i forbindelse med henting: 986 23 030 (vanlig IFO tlf)

Tlf ved henting på ettermiddagen:

Påpeker at ved informasjon som f. eks at ditt barn ikke kommer på IFO den aktuelle dagen så er det vanlig IFO tlf som gjelder 986 23 030. Mens ved henting er det følgende:

  • Tlf nr hallen ved henting kohort 1 – Vestbygda: 962 04 325 (Lincy)
  • Tlf klubbhuset ved henting: Camilla986 88 020 og Margrethe: 952 81 546
  • Tlf nr hallen ved henting kohort 3: 986 23 030 (vanlig IFO tlf)

IFO-plass og IFO-sekk:

Alle barna får egen plass på de ulike basene og der vil også IFO-sekken ligge.

Ikke egen påmelding, men …

Vi fortsetter også denne uka med å ikke ha egen påmelding. Men vi vil heller at dere sier i fra så fort som mulig allerede nå i helga eller i starten av uka hvis dere vet at ditt barn ikke skal. Det hjelper oss veldig i forbindelse med en ufordrende tid når det kommer til logistikk. Dette har fungert bra denne uka.

Si i fra god tid på mail til ronny@konnerud.no. Merk! Sier dere i fra samme dag, da sender dere melding til IFO tlf 986 23 030.

Mat:

Matserving forblir som vanlig på de tre “basene” ved at det er voksne som smører maten med munnbind på.