Påmelding juleferien 21-23. desember

Åpningstider:

Siden det har blitt endring i skoleruta og at skolen tar juleferie 18. desember, vil det bli endring i åpningstidene på IFO.

Så da vil IFO holde åpent fra morgenen av 21-23. desember og være åpent til vanlig stengetid. Dette uten ekstra kostnad. Vi holder som vanlig stengt i juleferien fra 24. desember til 3. januar. Også åpner vi igjen mandag 4. januar.

Åpningstider 21-23 desember, kl.07:45-16:45.

En og samme kohort:

Det som er veldig viktig å påpeke er at dagene 21-23. desember vil ikke IFO bli delt opp i kohorter. Vi kan ikke ha flere voksne fordelt hele dagen på tre kohorter disse dagene. Så det vil si at alle barn som melder seg på 21-23. desember vil være en kohort som vil ha base i kafeteriaen.

Påmelding:

Når det gjelder påmelding til disse dagene henstiller vi alle IFO-foresatte til å vurdere om det er behov for å benytte IFO-plassen disse dagene i denne vanskelige tiden vi er i, hvor vi skal unngå flest mulig nærkontakter. Vi ønsker ikke at dere melder på barna for sikkerhets skyld også møter man ikke opp eller sier i fra kun et par dager før at man ikke kommer. Det vil skape utfordringer for oss når det kommer til hvor mange ansatte vi skal ha og for selve oppleggget, som vi ønsker at skal bli best mulig 🙂

Trykk for påmelding

Påmeldingsfrist: Onsdag 9. desember, kl.23:59

 

Selve opplegget for disse tre dagene kommer i slutten av denne uka eller starten av neste uke. Det vil bli forhåpentligvis en skitur hvis nok snø, utendørs kanonball med snøborger, hoppepute og ikke minst mye julekos i form av bl.a. film og litt ekstra med varmmat.