Periodeplan uke 50

Alle både barna og voksne er veldig godt drilla på kohorter og at man rullerer mellom basene nå, så dette har vært en meget bra uke. I denne perioden med kohorter har vi hatt et ekstra fokus på å tilby det lille ekstra i form av varmmat, så de siste ukene har det vært både pizza og burgere på menyen til stor glede for barna. Vi har hatt veldig mye ulike aktiviteter denne uka, men en av de som slo best an var å øve på brassespark ved hjelp av en tjukkas.

Brassespark var en av ukas mest populære aktiviteter

Til uka tar vi frem skia. Se hvilke dager og hvilken kohort på planen under. Den kohorten som ikke skal på ski denne uka garanterer vi at skal i uke 51.

Periodeplan uke 50

Kohorter og oppmøtested ved henting på skolene:

Merk! Kohortene vil rullere fra uke til uke hvor de har base slik at ikke en kohort er fast på klubbhuset. Kohortene vil derimot forbli de samme. På Konneud skole endrer vi ikke oppmøtested ved henting etter skolen fra uke til uke for det kan bli veldig forvirrende for barna.

Kohort 1: 2 klasse – Konnerud skole + 1 elev fra Hallermoen skole et par dager. Base: Lillehallen. Oppmøtested ved henting på skolen: Det vanlige stedet ved porten like ved Fretex containerne. Tlf nr som brukes i forbindelse med henting: 986 88 020 (Camilla) og 952 81 546 (Margrethe).

Kohort 2: 3 klasse – Konnerud skole. Base: Klubbhuset ved Kjeldaas Arena. Adresse: Jarlsbergveien 121, 3032. Oppmøtested ved henting på skolen: Ved sykkelparkeringen like ved parkeringsplassen. Tlf nr i forbindelse med henting: 916 74 173 (Ronny)

Kohort 3: Vestbygda skole. Base: Kafeteriaen.  Oppmøtested ved henting på skolen: Det vanlige stedet i bunn av bakken ved “strømhuset e.l” like ved bekken. Tlf nr som brukes i forbindelse med henting: 986 23 030 (vanlig IFO tlf)

Tlf ved henting på ettermiddagen:

Påpeker at ved informasjon som f. eks at ditt barn ikke kommer på IFO den aktuelle dagen så er det vanlig IFO tlf som gjelder 986 23 030. Mens ved henting er det følgende:

  • Tlf nr hallen ved henting kohort 1 – 2 klasse: Camilla986 88 020 og Margrethe: 952 81 546
  • Tlf klubbhuset ved henting: Ronny: 916 741 73
  • Tlf nr hallen ved henting kohort 3 – Vestbygda: 986 23 030 (vanlig IFO tlf)

IFO-plass og IFO-sekk:

Alle barna får egen plass på de ulike basene og der vil også IFO-sekken ligge.

Ikke egen påmelding, men …

Vi fortsetter også denne uka med å ikke ha egen påmelding. Men vi vil heller at dere sier i fra så fort som mulig allerede nå i helga eller i starten av uka hvis dere vet at ditt barn ikke skal. Det hjelper oss veldig i forbindelse med en ufordrende tid når det kommer til logistikk. Dette har fungert bra denne uka.

Si i fra god tid på mail til ronny@konnerud.no. Merk! Sier dere i fra samme dag, da sender dere melding til IFO tlf 986 23 030.

Mat:

Matserving forblir som vanlig på de tre “basene” ved at det er voksne som smører maten med munnbind på.