Periodeplan uke 46

Denne uka (45) har vi bl.a. hatt bildeorientering noe barna synes var virkelig gøy. De imponerte stort med veldig god fotografisk hukommelse. Vi er nå også i gang med skøytesesongen på den flotte kunstisbanen. Noen av de andre aktivitetene vi har hatt har vært hinderløype, klatring og hoppepute.

Se planen for neste uke under bildene!

Bildeorientering hvor barna skulle finne bokstaver på stedene det er bilde av. Før de deretter skulle sette sammen flest mulig ord og et løsningsord på 8 bokstaver.

 

Fra sesongens første gang med skøyter på IFO

Kommende uke er planen å være ute mest mulig. Dette har også med smittevernhensyn å gjøre. På planen står bl.a. skøyter på fredag igjen. Merk! Fremover blir det litt forskjellige dager med skøyter, så fredag er ingen fast dag. Se info om levering av skøyteutstyr på planen. Det blir også den populære aktiviteten Capture the flag og friidrett, finne ting i naturleken, stafetter, Lincy`s leker, fotball, 15 gjelder og boksen går.

Periodeplan uke 46

Husk! Viktig at barna er kledd for å ha aktivitet utendørs.

Pga smittevernhensyn er det fortsatt ikke lov for IFO-foresatte å gå inn i Konnerudhallen i uke 46.  Dere ringer IFO-tlf 986 23 030 ved henting, også bringer vi barna ut.