Periodeplan uke 45 + viktig korona info

Denne uka ble det litt forandringer på planen pga været. Men vi har inne i hallen bl.a.  hatt bryting, håndball, rydde hagen, “60 m” hinderløype, fotball barna mot voksne og skal i dag avslutte uka med Capture the flag inne i hallen. Vi har også vært oppe på lekeplassen ved ungdomsskolen å spilt fotball og hatt 15 gjelder og tre på rad stafett.

Fra ukas hauk og due

Skøyter på IFO:

Nå setter vi i gang med skøyter på IFO. Første gang blir fredag 6. nov. Det betyr at skøyteutstyret må leveres på IFO helst dagen før aktivitet ved henting utenfor hallen. Man kan også levere utstyret samme dag og sette det utenfor hallen. Merk! Skøyteutstyret kan stå på IFO i helga og fremover hvis dere ønsker det.

Uke 45:

Neste uke skal vi også prøve oss på bordtennis på IFO, noe vi ser frem til. Det blir også bildeorientering som utgikk denne uka pga. esktremt dårlig vær og tur til Hammerdammen på onsdag, hvor vi håper å seile med trebåter o.l. Vi tar også frem hoppeputa til uka.

Periodeplan uke 45

Viktig korona info – Ingen IFO-foresatte inn i hallen ved henting:

Pga smittevernhensyn blir det ikke lov for IFO-foresatte å gå inn i Konnerudhallen i uke 45 og 46. Det blir derfor som i våres at dere ringer IFO-tlf 986 23 030 ved henting, også bringer vi barna ut.

Matserveringen blir forøvrig som den har vært siden sommeren at en voksen smører maten til alle barna. Så dere trenger ikke å ha med ekstra mat.

Fotball i lillehallen etter at den organiserte aktiviteten er ferdig kl.15:30