Periodeplan uke 44

Denne uka var siste uke med ekstra fokus på ballspill. Vi har hatt fotball, stor norsk kanoball med borger og den nye aktiviteten for mange tjukkasball. Det har også vært siste del av golfkurset og i skrivende stund gjør barna seg klare for kurs. Mer bilder fra golfkurset kommer utover neste uke. Denne uka har vi også hatt en egen balansedag hvor barna virkelig har fått kjent på mestringsfølelsen gjennom ulike aktiviteter og utfordringer. Se under bildene for plan og info angående neste uke!

 

Fra torsdagens balansedag hvor en av aktivitetene var populære kongen av planken

 

Fra torsdagens balansedag hvor stram line og balanseplater var noen av utfordringene

Neste uke og spesielt i ukene fremover blir det et ekstra fokus på orientering. Vi starter til uka med bildeorientering. Kommende uke skal vi også ha bryting for første gang på evigheter på IFO i tillegg til bl.a. capture the flag, sjørøverkrig, håndball, styrke og spenst.

Periodeplan uke 44