Periodeplan uke 43 + bilder

Denne uka startet med en tur til Hammerdammen hvor det var veldig mye kreativ og flott lek, som bl.a. klatring i trær og store pinner som ble brukt som båter i bekken som var blitt til en elv denne mandagen. Moro for både barn og voksne. Planen for neste uke finner dere nederst på siden.

Klatring i flotte høst trær

Den største båten av de alle som seilte ca. 500 m nesten helt ned til Jarlsbergveien 🙂

Vi har også vært oppe på lekeplassen ved ungdomsskolen hvor vi bl.a. har hatt leker som zip,zap, boing og boksen går. Når ukas tema har vært ballspill har vi også hatt innebandy og fotball. Og ikke minst har det del 2 av golfkurset, som rapportes om at har gått veldig bra.

Fotball i bingen

Fra driving rangen på golfkurset

Neste uke er det tredje og siste delen av golfkurset. Ukas tema denne uka er også ballspill. Det blir norsk kanonball med borger, tjukkasball, fotball og 3er fotball bl.a. Men vi skal også ha en egen balansedag i hallen på torsdag hvor vi tar frem bl.a. stram line.

Periodeplan uke 43