Periodeplan uke 42

Denne uka har vi hatt oppstart av golfkurset på Imjelt Golfsenter og i skrivende stund skal vi i gang med fredagskurset i et nydelig golfvær. Vi har også hatt mye ballspill siden det har vært ukas tema. Fotball, basketball og innebandy på små baner har stått på programmet. Men vi har også bl.a. hatt klatring og pil og bue, som barna synes er veldig gøy å prøve. I dag avsluttes uka med en apparatisisten og dansk kanonball. Se kommende ukas plan under bildene.

Fra ukas innebandy på små baner hvor de spilte 2 mot 2 eller 3 mot 3 slik at alle fikke masse ballkontakt

Klatring i klatreveggen hvor noen av utfordringene var å klatre to og to og baklengs

Neste uke blir ganske lik som forrige uke ballspill som tema og golfkurs for de påmeldte. Men det blir også en del leker som vi ikke har hatt på en stund.

Periodeplan uke 42