Periodeplan uke 41 + lite referat med bilder fra høstferien

Høstferien:

Høstferien på IFO har bare flydd avgårde for nå er snart uka allerede over. I skrivende stund er det hjuldag på IFO og nå er det lunsj etter å ha vært en runde nede på “crossbanen”. Denne høstferieuka har inneholdt div. leker og fotball på 3`er banene, arkitektdagen hvor vi brukt bortimot alt utstyret i hallen, tur til toppen av 5 km, nevnte hjuldagen også blir det bl.a. tur i morgen fredag.

Vi har også tatt oss tid til å kose oss litt ekstra i høstferien med mye film på ettermiddagen og “tacotirsdag”.

Se mer om neste uke under bildene.

Instruktør Lincy har leken Shanghai på tur på toppen av 5 km

Fotball på 3er banene

Tacotirsdag slå virkelig an

Den store arkitektdagen hvor det selvsagt endte med litt “kanonballkrig” også

Uke 41:

Til uka er det oppstart av golfkurset, som du kan lese mer om her. Tema for uka er ballspill med futsal/fotball, basketball, innebandy og dansk kanonball. Det blir også annen ballek, ulike turnaktiviteter, tur til Hammerdammen,  stor apparatsisten og ikke minst pil og bue.

Periodeplan-UKE 41 -2020