Rulleskikurs på IFO

Vi ønsker å holde et kurs på rulleski for barna på IFO. Kurset er et nybegynnerkurs og vil holdes over to ganger, fortrinnsvis følgende onsdager: 16.09.20 og 23.09.20.

Det vil være plass til 12 barn på kurset pga begrensning i rulleski, og vi vil ha med to voksne fra IFO som vil være instruktører.

Utstyr: IFO stiller med rulleski (skøyting) og staver, barna må ha med sykkelhjelm og skisko selv. Vi har også noen ekstra utlånssko hvis noen trenger det, men da må dere gi beskjed. Så må vi se hva som passer.

Sted: Begge kursene vil foregå i rulleskiløypa utenfor hallen.

Instruktørene: Tuva Skarra er tidligere aktiv skiløper med erfaring som instruktør fra div. sommerskiskoler i Norge og Sindre Norbom er aktiv skiløper. Balanse og leik er nøkkelord som beskriver hva de vil fokusere på. Det vil nok kunne bli noen små knall og fall, men farten er lav og Jonas har kjøpt inn 5 meter med plaster 😊

Det er IKKE feil å stille med kne/albue beskyttere, men det er heller ikke et krav. Hjelm er obligatorisk! (de fleste bruker sykkelhjelm, men andre hjelmer går også greit)

 

Prisen vil være kr 0,-

Vi har erfart at ved gratiskurs er det mange som melder på barna uten å ha spurt de først. Også kommer det umotiverte barn på kurs som tar plassen til andre. Vennligst spør barna før dere melder de på, så blir det morsomt for alle 😊

Påmelding skjer til ronny@konnerud.no innen mandag 14. september.

Merk! Det er førstemann til mølla prinsippet som gjelder!