Frisbeegolfkurs på IFO

Vi ønsker å holde et kurs i frisbeegolf for barna på IFO. Kurset er et nybegynnerkurs og vil holdes over tre ganger, fortrinnsvis følgende onsdager: 26.08.20, 02.09.20 og 09.09.20. Ved stort antall påmeldte vil det kanskje bli satt opp ekstrakurs på andre datoer. (Enten tirsdager eller torsdager som evt. ekstra dager)

Det vil være plass til ca 8 barn pr kurs, og vi vil ha med to voksne fra IFO som vil være instruktører.

Kurs 1 vil foregå ved hallen og vi har lånt en kurv som vi skal spille mot. Vi vil her ha fokus på å lære om de forskjellige frisbeene, og dens funksjon. Vi skal også lære om de forskjellige måtene og kaste på før vi øver for å se hvordan en frisbee oppfører seg.

Kurs 2 vil foregå på Bikkjestykket i Drammen ved Marienlyst stadion. Der har de en fin 12 hulls bane som vi skal øve oss på og lære litt om spill og regler. Barna blir fraktet med bil ned til byen. Vi ordner niste til deltakerne hvis de ikke rekker å spise på IFO før avreise. Barna kan enten hentes ved Marienlyst ungdomsskole før kl 15.45, ellers tar vi med barna opp igjen og de kan hentes ved hallen fra ca kl 16.

Kurs 3 vil også foregå på Bikkjestykket. Her vil vi ha fokus på spill og ha en uhøytidelig konkurranse der vi vil kåre en vinner. Barna blir fraktet med bil ned til byen. Vi ordner niste til deltakerne hvis de ikke rekker å spise på IFO før avreise. Barna kan enten hentes ved Marienlyst ungdomsskole før kl 15.45, ellers tar vi med barna opp igjen og de kan hentes fra hallen ca kl 16.

 

Prisen vil være kr 50,- totalt for alle 3 kursene, og blir fakturert i ettertid.

Vi har fått låne 20 frisbee fra Skattkammeret i Drammen, men det er også lov å ha med egne hvis noen har det. Husk da å skriv navn på utstyret dere tar med selv!

Ellers er det ingen krav til utstyr utenom å kle seg for å være ute.

Bytte dager på IFO:

Går ikke ditt barn på IFO den aktuelle kursdagen kan man fint bytte dager. Da sier man bare i fra.

Påmelding skjer til ronny@konnerud.no innen søndag 23. september.

Merk! Det er førstemann til mølla prinsippet som gjelder!