Periodeplan uke 34

Nå er skolestarten like rundt hjørnet. Det betyr også mange morsomme ettermiddager på IFO, og såkalt “vanlig IFO”. Til uka blir det et ekstra fokus på ingeniør, hvor barna skal bygge bl.a en bro og borger. Det blir også en veldig variert meny med bl.a ballspill, strategileker og ulike sisten varianter.

Tre på rad stafett

Periodeplan uke 34

Henting på skolene:

Nå som vi begynner å hente barna på skolen er det greit å være helt sikker på oppmøtested på de ulike skolene:

 

Konnerud: Ved porten mot bussholdeplassen ved hovedveien.

 

Hallermoen: Ved søppelskuret ved parkeringsplassen.

 

Vestbygda: Nederst i «akebakken» på gangveien foran skolen ned mot strømhuset i bunn av bakken.

Send melding hvis ditt barn ikke skal på IFO:

Husk skal ditt barn ikke på IFO en dag denne uka og fremover, send sms til felles IFO tlf 986 23 030. For det er nå slutt på påmeldinger til IFO. Nå regner vi med at sier man ikke i fra, så skal man på IFO.

I en tid med Korona:

I denne vanskelige tiden minner vi dere om at det kan skje store endringer på kort varsel, men da vil vi gi beskjed så fort som mulig. Vi følger retlingslinjer og har dialog med skolene. Når det gjelder matservering får barna servert brødmat, som er smurt av voksne eller varmmat (enkelte dager).

Husk at er ditt barn syk eller du selv er syk, så kan man ikke gå på IFO eller være i Konnerudhallen.

Lurer dere på noe i løpet av helga er det bare å ringe meg (Ronny) 916 74 173.