Periodeplan og info uke 32

Håper alle har hatt en fin sommer. Vi er klare igjen for fine og aktive sommeruker i august på IFO. Når det gjeler planen for uke 32 følger vi den oppsatte planen som ble lagt ut før sommerferien, men nedenfor finner dere detaljert plan.

Barn som skal på IFO de aktuelle dagene må komme før kl.09:45 og ikke bli hentet før kl. 14:30 Merk! Torsdag når vi er på langtur til Risdalstårnet er vi ikke tilbake før ca.kl.15:30.

Vi vil fortsatt være nøye når det kommer til bruk av antibac og rengjøring på IFO. Voksne og foresatte er velkommen inn i hallen, men husk at alle må ta på antibac ved inngangspartiet.

Plan for uke 32

Mat og drikke:

Barna får hver dag tilbudt frokost i form av havregrøt. Vi åpner nå opp for servering av brødmat på IFO dagene vi ikke er på tur: Mandag, onsdag (varmmat) og fredag. Serveringen av all mat vil skje ved at voksne smører maten til barna. Barna MÅ altså ha med seg egen mat tirsdag og torsdag når vi skal på tur. Husk at alle barn har med egen drikkeflaske og solkrem!

Ipad:

Det er lov å ha med seg iPad eller annet spill-utstyr, da det er lov å holde på med dette i frokost-tiden. Merk! Kun lov frem til kl.09:45.

Påmelding for uke 33 kommer mot slutten av uke 32.

Hvis noe er uklart og du trenger svar på kort varsel. Bare ring eller send sms til meg på 91674173.