Påmelding og plan for uke 32 etter sommerferien

Sommerferien nærmer seg med stormskritt. Vi har stokost oss på IFO i disse sommerferieukene med bl.a. mange innholdsrike turer til ulike knutepunkter på Konnerud, veldig mye grilling og turneringsdager. Men vi legger ut påmeldingen og en liten plan for august allerede nå.

Trykk for å se video av innmarsjen fra gårsdagens finale i IFO fotball-EM

Det vil også bli lagt ut bilder fra tiden den siste tiden på IFO på vår facebookside innen en uke, så følger du ikke allerede den anbefales det.

Påmelding:

Alle som skal på IFO den første uka etter sommerferien må sende inn påmelding senest mandag 27. juli. Men gjerne så fort som mulig 🙂

Trykk her for påmelding

Plan for uke 32:

Vi velger å ikke legge ut en konkret plan enda, da vi vil se an været og evt. endringer i retningslinjer.

Men vi tar i utgangspunkt i denne ukeplanen:

Mandag: Bli kjent leker, ballspill og hoppepute

Tirsdag: Hyllåsen turorientering og hyttebygging

Onsdag: Kanonballturnering med premier. (Kan også bli andre ballidretter)

Torsdag: Turdag (mest sannsynlig til Risdalstårnet hvis ikke for varmt)

Fredag: Amazing Race og strategi aktiviteter som kortleken og Capture the flag

Mat og drikke:

Vi vet ikke hvordan retningslinjene for å servere vanlig brødmat vil være på IFO i august. Så helt sikker informasjon må vi komme tilbake til ca. 4-7 dager før IFO oppstart.

Men barna vil hver dag bli tilbudt frokost i form av havregrøt. Vi vil enkelte dager også servere lunsj i form av to pølser eller ostesmørbrød. Det vil også selvsagt bli mye is 🙂  Husk at alle barn har med egen drikkeflaske og solkrem!

Ipad:

Det er lov å ha med seg iPad eller annet spill-utstyr, da det er lov å holde på med dette i frokost-tiden. Merk! Kun lov frem til kl.09:45.

 

Kontakt i løpet av sommeren:

Jeg vil kun sporadisk sjekke min mail ronny@konnerud.no i løpet av sommeren. Så hvis det er noe ta kontakt med melding via vår facebookside eller på tlf: 91674173

God sommer fra alle oss på IFO 🙂