Påmelding og periodeplan for sommerferien uke 26 og 27

Tid for den fine tiden med sommerferieuker på IFO, hvor vi kan bra på innholdsrike turer rundt på Konnerud i et nydelig vær. Vi gleder oss allerede. Det vil bli mye grilling, is og annen hygge i tillegg til mange idretts- og friluftsaktiviteter.

Påmelding:

Vi fortsetter med påmelding. Alle som skal på IFO de to siste ukene før sommerferien må sende inn påmelding innen i morgen fredag kl.14. Husk skal du ikke på IFO hele uke 26 og 27 skal du også fylle ut påmeldingsskjema å trykke «skal ikke».

Trykk her for påmelding

Periodeplan:

De to siste ukene før sommerferien blir det mange turer til ulike knutepunkter på Konnerud, IFO Fotball-EM, Hjuldag, hoppepute, friluftsingeniør. Det blir også mange andre aktiviteter og idretter. Se på periodeplanen under for mer informasjon om bl.a dager vi er sent tilbake til hallen.

Plan for uke 26 og 27 sommerferien

Mat og drikke:

Barna får hver dag tilbudt frokost i form av havregrøt. Vi vil enkelte dager også servere lunsj i form av to pølser hver de dagene vi er på tur + turneringsdagen og hjuldagen (Ikke på turen til Risdalstårnet pga. brannfare). Barna MÅ altså ha med seg egen tirsdag og torsdag uke 26 og mandag og tirsdag uke 27. Husk at alle barn har med egen drikkeflaske og solkrem!

Ipad:

Det er lov å ha med seg iPad eller annet spill-utstyr, da det er lov å holde på med dette i frokost-tiden. Merk! Kun lov frem til kl.09:45.

IFO holder stengt fra mandag 6. juli og frem til første åpningsdag som vil være mandag 3. august.