Periodeplan uke 25

For et nydelig aktivitetsvær vi har om dagen. Alt har ligget til rette denne uka for masse fin uteaktivitet med blide og aktive barn. Vi har bl.a. hatt turer til Stordammen, capture the flag, ulike kortleker, fotball og den populære balanseleken kongen av planken.

Godt å være i gang med “vanlig fotball” igjen

Kommende uke er planen å være ute hver eneste dag. Det blir bl.a beahåndball, skogskanonball og ikke minst fotballturnering hvor premier og grilling er i fokus. Til uka blir det også litt annen varmmat og is 🙂

Periodeplan uke 25

Kohorter:

Det blir de samme kohortene som forrige uke. Til info er Vestbygda i kohort 1 og Hallermoen i kohort 2. Merk! Fra uke 26 når sommerferien starter opphører kohortene og IFO blir en gruppe.

IPad:

Da IFO dagene begynner å bli mer normale er det ikke lov å bruke Ipad o.l. på IFO denne uka. Merk! Uke 26 og 27 i sommerferien vil det bli lov med Ipad som normalt i frokostitden fra kl.07:45-09:45, men ikke noe utenom den tiden.