Periodeplan uke 24

Denne uka har vi hatt mye typiske IFO-aktiviteter med ballspill, ulike sisten varianter, capture the flag, kanonball i sanda, tur til Stordammen og mye annet gøy. Kommende uke blir det en variert meny hvor vi bl.a. tar i bruk kortstokken og har ulike kreative leker. Fotball, brentball og tre på rad stafett blir det også. Til uka blir det også turer opp i skogen og ved Stordammen/Hammerdammen området i forhåpentligvis nydelig vær.

Periodeplan uke 24

Endringer i kohorter:

Fra onsdag opphører kohort nr 3. Dette fordi klubbhuset vil bli brukt til en del andre ting og at vi også nå er innenfor smittevernsreglene. Det vil si at alle fra Vestbygda går inn i kohort nr 1 og Hallermoen inn i kohort nr 2. All IFO-henting også for foreldrene fra de andre skolene foregår fra onsdag i hallen.

Ellers forblir kohortene de samme som forrige uke. Ingen endringer for elever fra Konnerud skole.