Periodeplan uke 23

For et vær og for en hyggelig beskjed i går fra regjeringen om at det blir lov med fysisk kontakt under aktiviteter igjen. Det innebærer en helt ny periodeplan i forhold til det vi har hatt den siste måneden. Men vi skal fortsette å være mye ute og IFO vil fortsatt være delt opp i tre kohorter.

Kommende uke blir det naturlig nok mye ballspill og ulike sisten leker, som barna har savnet veldig.

Torsdag er det hjuldag på IFO. Husk å lever sykkel, sparkesykkel eller begge. Se mer i periodeplanen under.

Varmat på torsdag. På torsdag vil alle barna få varmmat under strenge smittevernsregler vel og merke. Er det fint vær så griller vi. Ellers gjelder det som tidligere at alle barn må ha med seg egen mat på IFO.

Periodeplan uke 23

Kohorter:

Her har det blitt endringer for elever i 2. klasse på Konnerud skole. Disse sendes i egen mail.

Husk å smør barna deres inn med solkrem og legg gjerne en solkrem i sekken dems.

God pinsehelg 🙂