Påmelding og periodeplan uke 22

Vi har til nå hatt en meget flott uke på IFO med mye ulike aktiviteter i et fantastisk vårvær. Vi har nesten ikke fått barna inn mot slutten av dagen. Mange har også hatt prøveuke på IFO og vært veldig fornøyde.

Påmelding:

Vi fortsetter med påmelding. Alle som skal på IFO kommende uke må sende inn påmelding innen fredag kl.14. Ellers kan man ikke komme på IFO kommende uke. Dette for at vi skal gjøre IFO hverdagen best mulig rundt aktivitet og transport. Husk skal du ikke på IFO hele uke 22 skal du også fylle ut påmeldingsskjema å trykke «skal ikke».

Trykk her for påmelding

Periodeplan:

Til neste uke blir det bl.a orientering, ulike leker, fotball, stigespillet og

Periodeplan uke 22

Merk! Kohortene kommer i egen mail på fredag/lørdag.

God Kr.Himmelfartsdag og langhelg for mange 🙂