Påmelding uke 21

Alle som skal på IFO kommende uke må også sende inn påmelding innen fredag kl.11:30. Ellers kan man ikke komme på IFO kommende uke. Dette for at vi skal gjøre IFO hverdagen best mulig rundt aktivitet og transport. Husk skal du ikke på IFO hele uke 21 skal du også fylle ut påmeldingsskjema å trykke «skal ikke».

IFO åpent fredag 22. mai

IFO holder åpent fredag 22. mai fra kl.07:45. Og i den forbindelse er det veldig viktig at skal du på IFO den inneklemte dagen, må du si ifra. Men husk påmelding for fredag 22. mai er også bindende, dette fordi vi må vite hvor mange som kommer med tanke på antall ansatte.

Trykk for påmelding

Periodeplanen kommer fredag.

Hjuldag i morgen, torsdag 14. mai:

Har du ikke levert sykkel eller sparkesykkel (eller beggedeler)? Husk å lever sykkel eller sparkesykkel i morgen, torsdag i hallen eller på klubbhuset. Hjelm er selvsagt påbudt!